reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane wpadlam na pomysl zalozenia naszej wspolnej grupy na fb
Tak zebysmy mogly zobaczyc z kim przez tyle miesiecy podczas trudu walki rozmawiamy. A takze po to zeby miec ze soba szybszy kontakt w razie W jak ktos ma jakis problem czy nurtujace pytanie.
A jest to tez fajny pomysl na przedluzenie znajomosci bo wiadomo jak to jest jak dziewczynom sie udaje to pojawiaja sie tu rzadziej bo przechodza do innych ciazowych grup. A jak juz brzdace sie urodza to pojawiaja sie tu sporadycznie.

Z dziewczynami z ktorymi bylam tu rok temu mamy taka grupe i mimo to ze wszystkie sa juz w ciazy albo maja juz dawno dzieciaki na swiecie mamy dalej ze soba kontak

Co wy na to ?

reklama
Po histeroskopii jak wszystko wyjdzie "tam" ok, dobrze jest podejść w kolejnym cyklu do crio/transferu. Często lekarze od razu robiac histero robią przy okazji niby scratching endometrium. Mój (o którym Ci pisałam) też od razu tak robi i kazał w kolejnym cyklu podchodzić. Moja dr prowadząca jest też tego zdania.
ale ja pytałam co u Ciebie :)

Kochane wpadlam na pomysl zalozenia naszej wspolnej grupy na fb
Tak zebysmy mogly zobaczyc z kim przez tyle miesiecy podczas trudu walki rozmawiamy. A takze po to zeby miec ze soba szybszy kontakt w razie W jak ktos ma jakis problem czy nurtujace pytanie.
A jest to tez fajny pomysl na przedluzenie znajomosci bo wiadomo jak to jest jak dziewczynom sie udaje to pojawiaja sie tu rzadziej bo przechodza do innych ciazowych grup. A jak juz brzdace sie urodza to pojawiaja sie tu sporadycznie.

Z dziewczynami z ktorymi bylam tu rok temu mamy taka grupe i mimo to ze wszystkie sa juz w ciazy albo maja juz dawno dzieciaki na swiecie mamy dalej ze soba kontak

Co wy na to ?
Jestem za

ja wiem jak jest w biedronce przerabane na maxa...oni nigdy nie pytaja..kochana musisz sama o siebie zadbac.. trzymam kciuki zeby wam sie udalo :)
Ważniejsze jest dla nas nasze dziecko ;) więc nie ide do pracy nadal bede leżała i pewnie na początku listopada będę miała punkcje bo teraz co ja wrócę na 2 tyg i znowu zwolnienie to chujowo będę się na mnie patrzeć więc lepiej ciągnąć ciągiem ;)

ale ja pytałam co u Ciebie :)

A to nie zrozumiałam, ale wiesz - dziś o 4:45 wstałam więc miałam prawo :). Ja już jestem w 4 dc i biorę progynove (zamiast estrofemu) i działam dalej. Wizyta w przyszłym tygodniu na monitoring i jak endo będzie ok.to niedługo criotransfer. U nas teoretycznie tylko problem jajowodowy i właśnie cienkie endometrium (było podejrzenie zrostow których jednak nie ma) więc wydaje się że powinno być teraz dobrze. I ja w to wierzę :).

Wróciłam właśnie od lekarza.
Torbiel jedna została ale malutka i po 4 miesiącach odmawiania mi w końcu usłyszałam TAK !!!
Doczekałam się :):):):p:p:tak::tak::tak::tak::-) :):-) :):-) :) Radość przeogromna :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Transfer mam ustalony na 3 października :yes::yes::yes::yes::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Przepraszam że ja tylko o sobie ale od paru dni tu nie zaglądałam i nie ogarniam co się dzieje...;)
Dziewczyny...jestem szczęśliwa. Mam nadzieję że to początek dobrych wiadomości
suuuper! kciukasy!

reklama
Wróciłam właśnie od lekarza.
Torbiel jedna została ale malutka i po 4 miesiącach odmawiania mi w końcu usłyszałam TAK !!!
Doczekałam się :):):):p:p:tak::tak::tak::tak::-) :):-) :):-) :) Radość przeogromna :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Transfer mam ustalony na 3 października :yes::yes::yes::yes::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Przepraszam że ja tylko o sobie ale od paru dni tu nie zaglądałam i nie ogarniam co się dzieje...;)
Dziewczyny...jestem szczęśliwa. Mam nadzieję że to początek dobrych wiadomości
Super, cudnie, bedziemy trzymac kciuki. Wpisz sie do kalendarza.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry