reklama
Dziewczyny wróciłam od Lewego - jest szansa - daje mi 2 podejscia max.
Najpierw badamy DHEAS jak bedzie ok to histeroskopia i start stymulacji a jakjajka do poprawy to 2 mce ziolka i koenzym Q 10 i dhja ( to chyba preparat ) i dopiero potem histero i start. Jutro beda dzownic z wynikiem tego badania. Powiedział ze jesteśmy trudnym przypadkiem..
Najpierw badamy DHEAS jak bedzie ok to histeroskopia i start stymulacji a jakjajka do poprawy to 2 mce ziolka i koenzym Q 10 i dhja ( to chyba preparat ) i dopiero potem histero i start. Jutro beda dzownic z wynikiem tego badania. Powiedział ze jesteśmy trudnym przypadkiem..
ewelin85
Fanka BB :)
Tak oczywiście winsko, szkoda że w tym roku nie było wiśni bo byłoby pyszne winko scherryW sensie że wińsko?????????
tamiza
Bleeeeee....Zalewam ciepłą woda i pije
A dieta??Tak jak mowie on duzo robil różnych badan 2 lata temu i nie bylo nieprawidlowosci a wskaźniki ma duzo wyzsze od tych mininalnych. Zobaczymy co bedzue teraz. Poki co zaczal łykac prodefertil i sie naczytal ze nie może jakichs tam tluszczow jesc, mniej cukru-po prostu mnie zadziwia. Tylko on malo odpoczywa, bardzo cuezko pracuje i tym sie martwię. Z drugiej strony caly czas powtarza ze praca jest dla niego terapia na nasz problem
Może faktycznie spróbujcie... Przy tych wydatkach to te plastry to już grosze...Jak ciężko pracuje to może te plastry chłodzące by były lepsze niż witaminki.
Wierzy wierzy... A przeżywa to w sobie... Daj mu czas...Po dzisiejszej akcji mojego M to raczej nie ma szans na zrobienie czegoś razem. On w ogóle w powodzenie tego transferu chyba nie wierzy i w ogóle w to że kiedyś zajdę w ciążę
I tak masz dobrze... Mojego M prawie od 4 miesięcy nie ma w domu....U nas pierwszy transfer a już mam "mega wsparcie". W ogóle nie rozumie jak potrzebuję też jego wiary... przytulenia i ze przyniesienie obiadu, śniadania czy za mnie zakupów to nie wszystko
adunnnia90
Czyli kochana idziecie do przodu. Super ze sie czegoś dowiedzieliscie! Trzymam kciuki [emoji110] daj znac jutro jak wyniki. Bedzie dobrze![emoji110]Dziewczyny wróciłam od Lewego - jest szansa - daje mi 2 podejscia max.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Kochana strasznie mi przykro ze tak wyszloDzięki.. Już się wyryczałam...
Też mam taką nadzieję... Dodatkowo dr powiedział że w następnym cyklu może ułatwić zagnieżdżane zarodka... Więc może tak miało być...
O to to!! A jak nie to przynajmniej nie stracę kolejnego cyklu...
Walczę! Czasem się poddaje ale po chwili wiem że to dopiero początek walki bo M zawsze chciał piątkę dzieciaków
Razem raźniej! 9 oocytów ale będą zapladniać tylko 6..
Też mi przykro.. Cóż...
No właśnie nie powiedział... Ale widzisz jak bylam u niego równy tydzień temu to już wtedy mówił że może być lipa... Mogłam mu może od samego początku zaufać i nie faszerować się tabletami... Czasu już nie cofne...
Na endo podobno fajnie dzialaja krople homeopatyczne hormelS moze sproboj nastepnym razem
misis188
A te 5 zarodków które mialam transferowane myślę ze dotrwalyby do 5-tej doby
On jest taki szalony ze pod prysznicem leje sobie pi swieconych zimna wodaJak ciężko pracuje to może te plastry chłodzące by były lepsze niż witaminki.
misis188
Po 3 szczepienuach w krakowie z 3 do prawie 60% wzroslo. Ostatnie szczepienie mialam 10 kwietnia a w sierpniu juz spadly o polowe. Mialam jedni diszczepienie przed tranaferem i wczoraj robilam badanie-3 tygodnie pi doszczepieniu i zobaczymy jakie beda wynikiMisis a Ty jesteś po szczepieniach...dobrze pamietam?
Do ilu Ci wzrosło allo mlr?
Szczescie1986
Facet inaczej to przechodzi. Kryje swój stres w sobieU nas pierwszy transfer a już mam "mega wsparcie". W ogóle nie rozumie jak potrzebuję też jego wiary... przytulenia i ze przyniesienie obiadu, śniadania czy za mnie zakupów to nie wszystko
U nas jest tak właśnie
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gosia321
Po transferze juz nie chodz na nieDziewczyny, cierpię na ostrogę piętową i aby ją złagodzić chodzę na ultradźwięki. W przyszłym tygodniu mam transfer i nie wiem czy to nie koliduje ze sobą. Jak myślicie? Wiem, że nie są zalecane w ciąży, ale ja w sumie jeszcze w niej nie będę. Ale wolę dmuchać na zimne i jak ma to zaszkodzić kropkowi to zrezygnuję z nich.
Podziel się: