reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wróciłam od Lewego - jest szansa - daje mi 2 podejscia max.
Najpierw badamy DHEAS jak bedzie ok to histeroskopia i start stymulacji a jakjajka do poprawy to 2 mce ziolka i koenzym Q 10 i dhja ( to chyba preparat ) i dopiero potem histero i start. Jutro beda dzownic z wynikiem tego badania. Powiedział ze jesteśmy trudnym przypadkiem..

Zalewam ciepłą woda i pije
Bleeeeee.... :errr:
Tak jak mowie on duzo robil różnych badan 2 lata temu i nie bylo nieprawidlowosci a wskaźniki ma duzo wyzsze od tych mininalnych. Zobaczymy co bedzue teraz. Poki co zaczal łykac prodefertil i sie naczytal ze nie może jakichs tam tluszczow jesc, mniej cukru-po prostu mnie zadziwia. Tylko on malo odpoczywa, bardzo cuezko pracuje i tym sie martwię. Z drugiej strony caly czas powtarza ze praca jest dla niego terapia na nasz problem
A dieta?? ;)
Jak ciężko pracuje to może te plastry chłodzące by były lepsze niż witaminki.
Może faktycznie spróbujcie... Przy tych wydatkach to te plastry to już grosze...
Po dzisiejszej akcji mojego M to raczej nie ma szans na zrobienie czegoś razem. On w ogóle w powodzenie tego transferu chyba nie wierzy :( i w ogóle w to że kiedyś zajdę w ciążę :(
Wierzy wierzy... A przeżywa to w sobie... Daj mu czas...
U nas pierwszy transfer a już mam "mega wsparcie". W ogóle nie rozumie jak potrzebuję też jego wiary... przytulenia i ze przyniesienie obiadu, śniadania czy za mnie zakupów to nie wszystko
I tak masz dobrze... Mojego M prawie od 4 miesięcy nie ma w domu.... :(

Dziewczyny wróciłam od Lewego - jest szansa - daje mi 2 podejscia max.
Najpierw badamy DHEAS jak bedzie ok to histeroskopia i start stymulacji a jakjajka do poprawy to 2 mce ziolka i koenzym Q 10 i dhja ( to chyba preparat ) i dopiero potem histero i start. Jutro beda dzownic z wynikiem tego badania. Powiedział ze jesteśmy trudnym przypadkiem..
Czyli kochana idziecie do przodu. Super ze sie czegoś dowiedzieliscie! Trzymam kciuki [emoji110] daj znac jutro jak wyniki. Bedzie dobrze![emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki.. Już się wyryczałam...
Też mam taką nadzieję... Dodatkowo dr powiedział że w następnym cyklu może ułatwić zagnieżdżane zarodka... Więc może tak miało być...

O to to!! A jak nie to przynajmniej nie stracę kolejnego cyklu...

Walczę! Czasem się poddaje ale po chwili wiem że to dopiero początek walki bo M zawsze chciał piątkę dzieciaków ;)
Razem raźniej! 9 oocytów ale będą zapladniać tylko 6..

Też mi przykro.. Cóż...
No właśnie nie powiedział... Ale widzisz jak bylam u niego równy tydzień temu to już wtedy mówił że może być lipa... Mogłam mu może od samego początku zaufać i nie faszerować się tabletami... Czasu już nie cofne...
Kochana strasznie mi przykro ze tak wyszlo
Na endo podobno fajnie dzialaja krople homeopatyczne hormelS moze sproboj nastepnym razem

Misis a Ty jesteś po szczepieniach...dobrze pamietam?
Do ilu Ci wzrosło allo mlr?
Po 3 szczepienuach w krakowie z 3 do prawie 60% wzroslo. Ostatnie szczepienie mialam 10 kwietnia a w sierpniu juz spadly o polowe. Mialam jedni diszczepienie przed tranaferem i wczoraj robilam badanie-3 tygodnie pi doszczepieniu i zobaczymy jakie beda wyniki

U nas pierwszy transfer a już mam "mega wsparcie". W ogóle nie rozumie jak potrzebuję też jego wiary... przytulenia i ze przyniesienie obiadu, śniadania czy za mnie zakupów to nie wszystko
Facet inaczej to przechodzi. Kryje swój stres w sobie
U nas jest tak właśnie

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, cierpię na ostrogę piętową i aby ją złagodzić chodzę na ultradźwięki. W przyszłym tygodniu mam transfer i nie wiem czy to nie koliduje ze sobą. Jak myślicie? Wiem, że nie są zalecane w ciąży, ale ja w sumie jeszcze w niej nie będę. Ale wolę dmuchać na zimne i jak ma to zaszkodzić kropkowi to zrezygnuję z nich.
Po transferze juz nie chodz na nie

Do góry