M@gda
Moderatorka
Wielkie kciukasy!!!Czesc wszystkim. Czekam na punkcje o 8mej trzymajcie kciuki!!
Ty zła czlowieko!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wielkie kciukasy!!!Czesc wszystkim. Czekam na punkcje o 8mej trzymajcie kciuki!!
Bo to zła kobieta była [emoji16]Wielkie kciukasy!!!
Ty zła czlowieko!!!
Powodzenia oby duzo nazbierali[emoji6]Czesc wszystkim. Czekam na punkcje o 8mej trzymajcie kciuki!!
Zacisniete[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Ja juz od 6 nie spie. Czekam jak na szpilkach na telefon jak sie miewa moja blastka i czy moge przyjechac na crio. Maja dzwonic miedzy 9-12.
No mogliby wczesniej zadzwonic. Moj maz ma dzisiaj wazna wizyte u swojego lekarza w innym miescie o 13 i mam nadzieje, ze uda nam sie razem pojechac na crio. Nie usmiecha mi sie jechac samej ale jak mus to mus.Zacisniete[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Oby zadzwonili o 9 co by Cie i nas w stresie nie trzymac!
Nadciśnienie jest niebezpieczne w tak młodym wieku , trzeba zbadać przyczynę koniecznie i ją leczyć.Hej a ja znowu czekam w kolejce do lekarza rodzinnego teraz M ma duże ciśnienie od paru dniu 170 /96 np bo albo 150/110 i teraz mojej pytanie czy ciśnienie nie przeszkadza w staraniach ?
Kciuki za wszystkie dziewczyny!!@hope322 - to twoj dzień!!! Powodzenia!!! trzymamy kciuki Oby kropeczki zostały z mama
@gooossia17 - samych dobrych wieści na wizycie
@Joko86 - pięknego podglądania!!!