reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kciuki za dzisiejsze wizyty!
Mam pytanie..
Dzis moj 11dc.3 dni przed spodziewanym @ mialam zalecenie przyklejenia plastrow z estradiolem.Od wczoraj dziwnie sie czuje tzn nie boli mnie brzuch ale czuje jakby puchly mi jajniki!
Czy moze to byc skutek estradiolu co myslicie?

Zacisniete[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Oby zadzwonili o 9 co by Cie i nas w stresie nie trzymac!
No mogliby wczesniej zadzwonic. Moj maz ma dzisiaj wazna wizyte u swojego lekarza w innym miescie o 13 i mam nadzieje, ze uda nam sie razem pojechac na crio. Nie usmiecha mi sie jechac samej ale jak mus to mus.

Hej dziewczyny jestem tu nowa dopiero co was znalazlam raczej sie nie udzielam na forach ale jak otworzylam wasze i przeczytalam przed chwila wasz kalendarza to sie poplakalam i do tej pory nie moge dojsc do siebie po tym jak zobaczylam "termin porodu" ktory powtarzal sie i powtarzal.... juz dawno nic mnie tak nie poruszylo i nie dalo mi takiej nadzieji.... tak bardzo sie ciesze waszym szczesciem!!!

Hej a ja znowu czekam w kolejce do lekarza rodzinnego teraz M ma duże ciśnienie od paru dniu 170 /96 np bo albo 150/110 i teraz mojej pytanie czy ciśnienie nie przeszkadza w staraniach ?
Nadciśnienie jest niebezpieczne w tak młodym wieku , trzeba zbadać przyczynę koniecznie i ją leczyć.
Bardzo wysokie te rozkurczowe, a może to ze stresu?

reklama
Do góry