hope322
Fanka BB :)
Kciuki zacisnieteCzesc wszystkim. Czekam na punkcje o 8mej trzymajcie kciuki!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zacisnieteCzesc wszystkim. Czekam na punkcje o 8mej trzymajcie kciuki!!
Powodzenia
Ja juz od 6 nie spie. Czekam jak na szpilkach na telefon jak sie miewa moja blastka i czy moge przyjechac na crio. Maja dzwonic miedzy 9-12.
Kochana ja nie wiem ktore sa mniej wazne a które bardziej wazne. Jak bede w domu to Ci moge wypisac wszystkie ktore robilam tylko musialabys mi sie przypomniec kolo 17. Na pewno ten helicobakter i myślę ze NK sa bardzo ważne ale na cuda nie licz bo wszystkie badania immunologiczne sa drogieKochane poniewaz jutro mam wizyte u immunologa. A jest to wizyta na nfz wiec cudow w ilosci badan sie nie spodziewam chociaz zobaczymy moze milo sie zaskocze. Poprosze znawczynie tematu o liste od najwazniejszych do mniej waznych badan zebym mogla wybrac te najwazniejsze
Trzymam kciuki! @Isia25 też &&&Ja juz od 6 nie spie. Czekam jak na szpilkach na telefon jak sie miewa moja blastka i czy moge przyjechac na crio. Maja dzwonic miedzy 9-12.
A gdzie się leczysz??Hmmm nie wiem, ja to w ogóle "prosze na fotel", " jest Pani w ciąży", i na-ra. W domu pomyslałam a
Moze tak zwolnienie bo przeciez mam brac relanium a wtedy nie mozna samochodem...ogólnie jak nie chcesz z kliniki( wiadomo jeszcze presja, pytania), idz do zwykłego lekarza i bierdz. Powiedz, ze ledwo zyjesz po transferze! Ja nie biore bo czuje sie super ale to pewnie dlatego, ze sie nie udało.
Aaaa czemu ja w kalendarzu nie mam Isi?? Diupka!!