reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak tak to łzy szczescia jakbym obejrzala najpiekniejszy film :-)
My z mezem staramy sie o dziecko od ponad 2 lat :-( w srode mamy pierwsza wizyte w invicta mega sie boje ze dowiem sie jakis strasznych rzeczy...

reklama
Tak tak to łzy szczescia jakbym obejrzala najpiekniejszy film :-)
My z mezem staramy sie o dziecko od ponad 2 lat :-( w srode mamy pierwsza wizyte w invicta mega sie boje ze dowiem sie jakis strasznych rzeczy...
A wiecie juz jaki u Was problem czy to bedzie Wasza pierwsza wizyta w ogole z tym zwiazana?

Hej dziewczyny jestem tu nowa dopiero co was znalazlam raczej sie nie udzielam na forach ale jak otworzylam wasze i przeczytalam przed chwila wasz kalendarza to sie poplakalam i do tej pory nie moge dojsc do siebie po tym jak zobaczylam "termin porodu" ktory powtarzal sie i powtarzal.... juz dawno nic mnie tak nie poruszylo i nie dalo mi takiej nadzieji.... tak bardzo sie ciesze waszym szczesciem!!!
Witaj. Ja też nigdy na żadnym innym forum nie udzielałam się tak jak tu. To jest super miejsce, jak zostaniesz z nami na dłużej to sama się przekonasz ;-)

reklama
Do góry