reklama
kredka82
Fanka BB :)
Nie czekaj! [emoji16]Powiem Ci że boję się jak nie wiem... Nie wiem czy jutro dojdę do labo tak się stresuje
dżoasia
A wiecie juz jaki u Was problem czy to bedzie Wasza pierwsza wizyta w ogole z tym zwiazana?Tak tak to łzy szczescia jakbym obejrzala najpiekniejszy film :-)
My z mezem staramy sie o dziecko od ponad 2 lat :-( w srode mamy pierwsza wizyte w invicta mega sie boje ze dowiem sie jakis strasznych rzeczy...
walczaca o szczescie
Witaj. Ja też nigdy na żadnym innym forum nie udzielałam się tak jak tu. To jest super miejsce, jak zostaniesz z nami na dłużej to sama się przekonasz ;-)Hej dziewczyny jestem tu nowa dopiero co was znalazlam raczej sie nie udzielam na forach ale jak otworzylam wasze i przeczytalam przed chwila wasz kalendarza to sie poplakalam i do tej pory nie moge dojsc do siebie po tym jak zobaczylam "termin porodu" ktory powtarzal sie i powtarzal.... juz dawno nic mnie tak nie poruszylo i nie dalo mi takiej nadzieji.... tak bardzo sie ciesze waszym szczesciem!!!
walczaca o szczescie
Będzie dobrze, zobaczysz :-) Betoo rośnij cały czas,aby jutro nie było wątpliwościPowiem Ci że boję się jak nie wiem... Nie wiem czy jutro dojdę do labo tak się stresuje
Nie dziwie sie za pierwszym razem nie moglam sie doczekac a teraz nie chce myslec o tym co bedzie.Znajdz odwage dasz rade.Trzymam kciukiPowiem Ci że boję się jak nie wiem... Nie wiem czy jutro dojdę do labo tak się stresuje
dżoasia
Pewnie zleca Wam jakies szczegolowe badania i ustalicie plan dzialania nie ma sie czym stresowac, raczej ciesz sie na nowe mozliwosci i nadziejeNiby wyniki meza sa dobre, moje jajowody drozne bo mialam badane, @ jak w zegarku a dzidzi brak :-(
reklama
dżoasia
A mialas monitorowane cykle i spr czy owulacja normalnie wystepuje?AMH 4,86
LH 2.21
FSH 5.29
Martwia mnie te wyniki bo przeczytalam w internecie ze lh/fsh powinno byc 1:1
Podziel się: