reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mieszkam w irlandii latam do polski lecze sie w czechach[emoji4] jakby ktoras narzekala ze ma daleko do lekarza to uwiezcie ze wszystko mozna[emoji6]

ja latam ze Szwajcarii do Warszawy ale to sie juz ciagnie od 2015 roku, tylko ja jakos po kazdym zabiegu robie dluzsze przerwy i dlatego tak dlugo! Jakos po porazce nie moge sie zawsze podniesc!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
pewnie macie rację :D ale akurat jak mi pobierają krew to zawsze ładnie leci, a kiedyś jak czułam że poszłam troche odwodniona to właśnie nie chciała lecieć...[/QU
Ja wam sie nie chwalilam ale ostatnio tez na grzybach bylam :) jako ze w.ciazy jestem to ciocia mnie wyciagnela na spacer po "maslakowej" lace i nawet ja nazbieralam maslakow :) i nawet prawdziwki sie trafily, a takie piekne byly ze foty im porobilam :d
1505582953-aaaaaa.jpeg
1505582968-aaaaaa.jpeg

A te tylko podziwialam
1505582992-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
piękne zdjecia

Pierwszy synek był Staś ( po moim tacie który odszedł niespodziewanie ) drugi był Sebastian a teraz Bartka bym chciała a z dziewczynka to jest problem bo mój chce Kasię a ja Anastazje ( na ten moment ) :)
Ja tez tak mialam, ze wlasciwie mialam imie wybrane, a jak zaszlam w ciaze to zmienilismy zdanie :)

Ja wam sie nie chwalilam ale ostatnio tez na grzybach bylam :) jako ze w.ciazy jestem to ciocia mnie wyciagnela na spacer po "maslakowej" lace i nawet ja nazbieralam maslakow :) i nawet prawdziwki sie trafily, a takie piekne byly ze foty im porobilam :d
1505582953-aaaaaa.jpeg
1505582968-aaaaaa.jpeg

A te tylko podziwialam
1505582992-aaaaaa.jpeg

haha ten ostatni prawdziwek najładniejszy :D przebrał się za czerwonego kapturka? :D

Jak ja nie lubię stać w miejscu...nic nie robić...
Motam się jak g....w przeręblu.
Już się niby nastawiam na in vitro,już z M obgadane skąd kasa i inne kwestie a ja znów zaczynam rozkminiać...może zrobię tą laparoskopię. Sprawdzę czy drugi jajowód jest sprawny (a może jakimś cudem oba są sprawne...albo oba złe...)
Jak się okaże że są s...to już wyjścia nie będzie. A jak działają to może warto jeszcze dac sobie pół roku i spróbować iui?
Skołowana jestem.
A do wizyty jeszcze miesiąc...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja nie lubię stać w miejscu...nic nie robić...
Motam się jak g....w przeręblu.
Już się niby nastawiam na in vitro,już z M obgadane skąd kasa i inne kwestie a ja znów zaczynam rozkminiać...może zrobię tą laparoskopię. Sprawdzę czy drugi jajowód jest sprawny (a może jakimś cudem oba są sprawne...albo oba złe...)
Jak się okaże że są s...to już wyjścia nie będzie. A jak działają to może warto jeszcze dac sobie pół roku i spróbować iui?
Skołowana jestem.
A do wizyty jeszcze miesiąc...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A laparo będziesz robić na fundusz czy prywatnie? bo prywatnie to koszt ok 5tys a jeśli się okaże, że gucio z tego to możecie zacząć procedurę wcześniej, ona chwilę trwa więc i mąż by zdążył już naprodukować. A tak to czas ucieka...

reklama
Do góry