reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Brzmi ciekawie i rewelacyjny przepis na okres zimowy taki aromat swiateczny[emoji4] . A jak dlugo to mozna przechowywac?
No ja mam kilka sloiczkow ktore robilam w grudniu lub styczniu tylko troszke nabraly kwaskowoaci a tak to sa pyszne slodziutkie. A jak to piekniecw słoikach wyglada-super pomysl na prezent tylko przewiazac jakas serwetka nakretke. To pasteryzyjesz wiec i pewno 10 lat stac mize choc uwierz ze to schodzi jak swieze buleczki

reklama
tak, płytka. Czekanie jest bez sensu ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :) Musicie podjąc jakąś decyzję i obmyślić plan działania bo czas ucieka i nie może być tak, że ty za miesiąc na wizycie dalej będziesz mieć wątpliwości. Z tego co się orientuję to na termin na zabieg będziesz musiała trochę poczekać więc może warto już się umówić a najwyżej w międzyczasie możesz się rozmyslić - a jak się nie rozmyślisz to przynajmniej czasu kobito nie stracisz :)
Swoją drogą strasznie drogo ta Twoja laparo...mi prywatnie mówił 1800 a 2800 z histeroskopia...

Wiążące decyzje zapadna pewnie na wizycie. Muszę wszystko obgadać z ginem. Jak on to wszystko widzi. Może coś doradzi...
Co do terminu to podobno umawiasz w pierwszy dzień @...i musi być w 1 połowie cyklu więc chyba nie każą za długo czekać?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@M@gda a jak remont?

---23tc---
Powoli. W koncu bankowi udalo sie poprawnie wypisac wszystkie dokumanty bez bledow np w peselach, ja w sadzie musialam popoprawiac to co expert od kredytu chcial zebym wpisala w hipotece, a pozniej kazal mi zmieniac (nic to ze musialam.specjalnie po to 150km w jedna strone sie bujac, bo mon maz ma najgoretszy okres w pracy i prawie nie sypia, wiec jakiekolwiek wizyty w bankach i sadach odpadaja...) no ale dostalismy pierwsza transze kredytu i ruszamy dalej od poniedzialku. Zdejmowanie reszty plytek w domu, demontaz kuchni, hydraulia, elektryka, hydroizolacja tarasu, kladzenie tam desek, potem wchodza do gornej lazienki. Dzisiaj wybralam do niej plytki... remont sie rozkreca :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Swoją drogą strasznie drogo ta Twoja laparo...mi prywatnie mówił 1800 a 2800 z histeroskopia...

Wiążące decyzje zapadna pewnie na wizycie. Muszę wszystko obgadać z ginem. Jak on to wszystko widzi. Może coś doradzi...
Co do terminu to podobno umawiasz w pierwszy dzień @...i musi być w 1 połowie cyklu więc chyba nie każą za długo czekać?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
bo u mnie w sumie powodem laparo był drilling jajników, histero diagnostyczna i gratisowo powtórzyli mi drożność

Do góry