reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A czemu

A czemu nóg nie będziesz golić?To ma jakieś znaczenie?

Śmieje sie [emoji6] bo kiedyś była tutaj taka rozmowa, ze lepiej nie golić [emoji12]

Mi mój Piotruś nie pozwolił ani na relanium ani na nospe.I co zrobić?! Nie wiem czy brać na własną rękę czy dać sobie spokój?

Ja ostatnim razem pytałam o No spe to powiedział ,ze jak bedzie mnie cos bolec to mogę ale i tak brałam 3 dziennie [emoji51]na własna odpowiedzialność

Dziewczyny mam jeszcze mega ważne pytanie o co chodzi z tymi bezzapachowymi kosmetykami w okolicach transferu?Napiszciw mi proszę,bo nic nie wiem na ten temat.

Ja tam normalnie będę sie myła, zawsze mam delikatne i w miarę możliwość naturalne kosmetyki. Nie ma co przesadzać w żadna stronę [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Ja nospę zaczynam brać z innymi lekami tj. gdy do estrofemu dochodzi mi lutinus, duphaston, fragmin, itd to łykam też nospę
Ok dziękuję.To na te nospe chyba się zdecyduje.Po relanium już nie będę biegać po receptę. Mój doktorek jest anty nastawiony do tych leków.Mówi,że są niewskazane w I trymestrze ciąży,a relanium kumuluje się w organiźmie i uzależnia.

Śmieje sie [emoji6] bo kiedyś była tutaj taka rozmowa, ze lepiej nie golić [emoji12]

Ja ostatnim razem pytałam o No spe to powiedział ,ze jak bedzie mnie cos bolec to mogę ale i tak brałam 3 dziennie [emoji51]na własna odpowiedzialność

Ja tam normalnie będę sie myła, zawsze mam delikatne i w miarę możliwość naturalne kosmetyki. Nie ma co przesadzać w żadna stronę [emoji6]

Tak bylo tez cos zeby nie.myc zębów :-)) to bym wg mnie hit,a nogi ogolilam wieczorem mialam nie.kusic losu i w dniu crio nie goloc ale niestety nie pomoglo :p

Jak długo tę nospę przyjmowałaś?

reklama
Do góry