Ja po pierwszej IUI zwatpilam w drugą ale mąż nalegal i w sumie mnie przekonał A później oboje doszliśmy do tego że tylko in vitro zostaje.. I pierwszy transfer za nami czekamy na piękny wynik betyDecyzje zapadna pewnie w październiku na wizycie[emoji6]
Pomyślałam że może jednak powinnam raz jeszcze spróbować iui...
Zobaczę co lekarz powie.
A może zdecyduję się na tą laparoskopię...
Co chwila to inny pomysł u mnie...
Powodzenia[emoji8][emoji110]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Bardzo ladna wczesna blastka a to ze mokro to o co cho? Bo jak taka rzadka lepka woda to raczej dobra wrozbaCicho kuzwa hahah ;D właśnie w tym problem że mokro ...typowe mokradło... A co myślisz o tej mojej kropce 2AB... dobra czy nie ?
Raczej lepkie to nie bardzo normalnie "posiki" no nie wiem co za los...Bardzo ladna wczesna blastka a to ze mokro to o co cho? Bo jak taka rzadka lepka woda to raczej dobra wrozba
No i nie dowiedziałam się dziś co z zarodkami. od 9.30 próbowałam się skontaktować z koordynatorkami to od dzwoniła jedna o 17 ..... szok
ale zadzwoniłam ok 15 do lekarza a oddzwonil po 15 min ale niestety już nie ma go w pracy i nie ma wgladu i dzwonić do niego jutro. przez te baby tylko czas straciłam:/
ale zadzwoniłam ok 15 do lekarza a oddzwonil po 15 min ale niestety już nie ma go w pracy i nie ma wgladu i dzwonić do niego jutro. przez te baby tylko czas straciłam:/
dżoasia
Ehh... u nas daja numwr bezposrednio do labo. No nic to czekamy do jutraNo i nie dowiedziałam się dziś co z zarodkami. od 9.30 próbowałam się skontaktować z koordynatorkami to od dzwoniła jedna o 17 ..... szok
dżoasia
Dobry znak. Jedz wiecej slodkiego ro bedzie lepkie heheheRaczej lepkie to nie bardzo normalnie "posiki" no nie wiem co za los...
Żebyś Ty kobito widziała ile ja wpierdzielam...szok to z tych nudow..a Ty miałaś takie lepkie?Dobry znak. Jedz wiecej slodkiego ro bedzie lepkie hehehe
dżoasia
Caly czas jeszcze mi leci. Cos jak woda z cukrem w konsystencjiŻebyś Ty kobito widziała ile ja wpierdzielam...szok to z tych nudow..a Ty miałaś takie lepkie?
Hahaha porównanie no czekamy czekamy...ale korci mnie żeby zrobić ta bete w sobotęCaly czas jeszcze mi leci. Cos jak woda z cukrem w konsystencji
reklama
Pixie_Dixie
A czemu? tak z ciekawosci pytam
Relanium jest silnym lekiem psychotropowym i można z nim przesadzić... a HDCz ( acard w dawce 75) nie powinna zaszkodzić, chyba ,ze któraś ma chorobę Willebranda. Oczywiście jest to moje zdanie wyciągnięte na podstawie tego czego sie doczytałam [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Podziel się: