reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak dokładnie :) u profesora Wołczyńskiego;) dziękuję za odpowiedź ..tylko jeszcze chętnie się dowiem czy dobra ta moja kropka :) A Ty zdecydowałaś już coś ?
Decyzje zapadna pewnie w październiku na wizycie[emoji6]
Pomyślałam że może jednak powinnam raz jeszcze spróbować iui...
Zobaczę co lekarz powie.
A może zdecyduję się na tą laparoskopię...
Co chwila to inny pomysł u mnie...

Powodzenia[emoji8][emoji110]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zadzwoniłam i dostałam listę badań do zrobienia i powiem szczerze, że na stronach innych klinik IVF jakieś to bardziej rozbudowane było. A tu nawet do IVF nie chcą FSH i LH, ani AMH? Tylko same wirusologiczne...Zobacz załącznik 822339
Nie denerwuj sie. Mi do iui dr tez nie kazala nic robic. Ale w sumie do ivf tak, tylko ze to byl inny dr i chcial dobrze dobrac protokol. Ale przy endometriozie poleca sie dlugi eiec moze dlatego cie nie naciaga na kase:)

Też później o tym pomyślałam bo przecież już widziałaś serduszko :D
Słodyczy też nie jem. W ogóle strasznie zdrowo się odżywiam :biggrin2: Mi dobrze wchodzi kasza gryczana ze świeżym pomidorem. Może Ci też podejdzie :rolleyes: Też biorę Mamma Mamarin - B6 i imbir w tabletce. A lekarz mi zalecal Premovit. To prawie to samo.
Btw Nina to twoje prawdziwe imię? :)
He mi tez tylko pomidorki koktajlowe wchodza i serki topione a jak mdli to sam chleb z maslem, mięso blee, a slodycze tonami zwlaszcza czekolade. Na szczescie nie wymiotuje ale mam okropny problem ze wzdetym brzuchem [emoji15] co bym nie zjadla to brzuch wywala jak na 5mc. Damy rade[emoji4]

To właśnie ta luteina, którą mam moim zdaniem w dość dużej ilości ( przy poprzednich było jej zdecydowanie mniej) poza tym nie mam dupka ani nic takiego. A i jeszcze mamy robić nacięcie otoczki, to się AH nazywa... tak? Czy coś w tym stylu.
No ja liczę na to,że razem wózki będziemy wybierać :-D
A jak po wczorajszej Aku??
Walczaca na sztucznym musisz brac duzo progesteronu bo organizm sam nie produkuje. Ja teraz biore juz 4 rodzaje - 1x prolutex zastrzyk, 1x crinone zel, 3x lutek dowcipny i 5x duphaston wiec spoooro

Właśnie wracam z wizyty a wiec tak strategia wygląda tak jak dostanę okres to od 5 dnia mam brać microgynon to tabletki anty 21 dnia cyklu pierwszy zastrzyk gonapeptyl wizyta między 7 a 12 dniem od wystąpienia okresu i ruszamy z długim protokołem powiedział że jemu przykro ale tak się zdarza nie zlecił narazie na żadne wyniki pytałam czy bede mogła wziąć 2 zarodeczki powiedział że tak ze przy 2 próbie mogę wziąć dwa tylko problem jest taki ze skąd ja ta kasę wezmę z M nie rozmawiam bo mnie wkurwil ze kredyty nie chce bo jeszcze jeden nie splacony chciałam pożyczyć od teściowej to powiedział a kiedy oddasz no ***** zaczynam się zastanawiać czy on wgl chce jeszcze próbować tak mnie wkurwil ze sama do apteki poszłam poplakalam po drodze a najlepsze jest to że ma ojców bogatych coś bym wymyśliła na co potrzebuje nie powiedzialabym ze na ivf a i jajnik dobrze wygląda ale jeszcze musi dojść do siebie Ale okres powienien normalnie przyjść

No mi właśnie nic nie było mówione ani o acardzie ani heparynie...
acard na własną rękę i to teraz to już chyba nie ma co??
A rozrzedzenie krwi jaki ma wpływ na implantację zarodka? Wybaczcie,że pytam ale nie bardzo wiem
Ja nie bralam nic na rozrzedzenie. Chyba ze liczyc wino haha :) pij duzo wody to tez bedziesz miec rozrzedzona

reklama
Ja napisałam w 8dpt ze sie pospieszylam i co sadzi odpusal w swoim stylu :p ze sadzic bedzie za dwa dni ale zapowiada sie ok i usmiechnieta minka i wtedy w 10dpt mu napisalam to zadzwonil tylko troche czekalam pewnie mial pacjentki

No ja zrobiłam w 7 dc...i dziś jest 9dc więc jeden dZień za sZybko.. . Zobaczymy co mi odpisze

Do góry