reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już nawet wymyśliłam co bym mogła teściowej powiedzieć sama załatwię te pieniądze od teściów wkurwil mnie i to nieziemsko jakiś ten dzień taki że od rana na siebie buczymy powiem teściowej ze potrzebuje na wyniki a one są płatne i to są genetyczne i nie mam tyle kasy co o tym myślicie @dżoasia pomóż co mam jej powiedzieć bo napewni będzie pytała ?;)

Ale tylko mdlosci czy z wymiotami? Bo jak mdlosci to dobrze u mnie rokuje, ale jak wymioty... no coz to nede duzo z dzieckiem pracowac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba o ogol chodzilo. Ze im bardziej hormony fiksuja i daja w tylek przez mdlosci i poklony nad porcelanowym uchem tym lepiej bo dziecko lepiej sie rozwija :)

Mówiła mi aby brać w dniu transferu ze 2-3 godziny wcześniej, Ty to chyba sporo brałaś, co?? ;-)
Ja bralam 3 dni przed po jednej tabl 2mg na wieczor bo tak mi doktorek xalecil, po transferze przez 4 czy 5 dni po dwie i potem jeszcze po jednej. W sumie to 16 tabl polknelam, 4 zostaly na "czarna godzine" - to chyba nie tak duzo, niektore dziewczyny to to jedza tonami :)

Ja bralam 3 dni przed po jednej tabl 2mg na wieczor bo tak mi doktorek xalecil, po transferze przez 4 czy 5 dni po dwie i potem jeszcze po jednej. W sumie to 16 tabl polknelam, 4 zostaly na "czarna godzine" - to chyba nie tak duzo, niektore dziewczyny to to jedza tonami :)
O rety ja nie wiem tyle progesteronu, zajedzone relanium i popite winem to czy ja nie zejdę z tego świata? :p

reklama
Już nawet wymyśliłam co bym mogła teściowej powiedzieć sama załatwię te pieniądze od teściów wkurwil mnie i to nieziemsko jakiś ten dzień taki że od rana na siebie buczymy powiem teściowej ze potrzebuje na wyniki a one są płatne i to są genetyczne i nie mam tyle kasy co o tym myślicie @dżoasia pomóż co mam jej powiedzieć bo napewni będzie pytała ?;)
Powiedz ze ci kazali laparoskopie diagnostyczna zrobic ja za laparo placilam prywatnie 5 tysi. I do tego histeroskopie za 1500hehe :) z tego co cie przez tel slyszalam to nie bedziesz chyba miec problemu z "przekonaniem" jej haha :)

Do góry