walczaca o szczescie
Fanka BB :)
I później ile czasu po jeszcze mam go brać??Akard szybko zaczyna dzualac wiec weź dzien, ew. 2 dni przed transferem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I później ile czasu po jeszcze mam go brać??Akard szybko zaczyna dzualac wiec weź dzien, ew. 2 dni przed transferem.
Dziewczyn y nie ma sie co martwic mdlosciami! Dzisiaj czytalam artykul ze im silniejsze sie ma mdlosci tym bardziej inteligentne dziecko sie urodziU mnie zaczęły się również na początku 7tc Do wody też mam wstręt...nawet banan mi śmierdzi! Mięsa i słodyczy nie jestem w stanie przełknąć. Imbiru nie przełknę..Na razie ratuje mnie bułka z masłem i serem. Marzę o zupie ale przez intensywne zapachy nie jestem w stanie jej ugotować
Zależało mi na zostaniu w pracy bo przez 3 tygodnie jestem na szkoleniu w innej placówce. Jeśli mój stan się pogorszy to wezmę L4.
Ja napisałam w 8dpt ze sie pospieszylam i co sadzi odpusal w swoim stylu ze sadzic bedzie za dwa dni ale zapowiada sie ok i usmiechnieta minka i wtedy w 10dpt mu napisalam to zadzwonil tylko troche czekalam pewnie mial pacjentkiTak właśnie napisałam do niego czekam na tel....a pisałaś oba wyniki do niego czy tylko ten ostatni ???
gratulacjeGratulacje
Nie bierz leków na rozrzedzenie na własną rękę. Do tego trzeba zrobić badanie krzepliwosci krwi[emoji6] zapytaj lekarkę. Aczkolwiek ja jestem za żeby taki sytuacji uniknąć właśnie jak skrzepy jak Liv ma.I później ile czasu po jeszcze mam go brać??
Mi powiedziano,że embrio glue robi się u nas w klinice standardzie przy wszystkich transferach. Także zobaczymy... ;-) Nie ja miałam badany tylko na pierwszej wizycie monitoringu do crio, było podobno ok ( nawet nie widziałam wyniku z roztargnienia) a później już nie.Ja AH teraz nie chce bo mam blastke ale embryo glue bym chciała tylko zapomniałam powiedzieć [emoji58] A po Aku super, był tez mąż wiec trochę sie pośmialiśmy i mniej sie stresuje... do wtorku [emoji51] A progesteron badalas na wizycie kontrolnej? Bo ja robiłam wczoraj i mam zrobić w dniu transferu jeszcze pewnie zobaczyć czy zaczął ładnie przyrastać po lekach.
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
W piątek raczej będzie crio. Do bety jeszcze trochę czasu...Nic nie szkodzi. Jeszcze doczekasz swojego szczescia. A Ty na jakim etapie jestes? Kiedy transfer? Czy juz na bete czekasz?
Ja z l4 albo urloem tak celowalam zerobilam bete, powtarzalam za 2 dni i szlam do roboty tylko wieczorami gorzej...Bylam u Sydora, Sachy i Pasnik to bedzie ten szczęśliwy cos czuje. No przeciez kuzwa musi sie udac. I dziewczyny powiem wam ze jesli ktos ms możliwość to niech idzie do roboty. Czlowiekowi czas szybko zleci a po porazce czlowiek tez nie ma czasu analizowac. W domu wylalabtm pewno tone łez jak po ostatniej porazce gdzie bete odebralam w poniedzialek a do konca tygodnia l4. Tylko ze ja mam prace biurowa, lekką
Piękny i wymarzony ;-)Dziewczyny wynik bety 96.1 to chyba okiej?? PierwsZy wynik 48
To te bardziej zaawansowane. Plemnik prosto do komórki[emoji6]Dziewczyny dopiero teraz tak patrzę na ta moja kartę informacyjną.. tu jest napisane zapłodnienie metodą ICSI.. czym się różni od innych ? Chyba pisalyscie o tym ale zapomniałam . . I transferowane zarodki 2AB.. To dobrze ?