reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie zaczęły się również na początku 7tc;) Do wody też mam wstręt...nawet banan mi śmierdzi! Mięsa i słodyczy nie jestem w stanie przełknąć. Imbiru nie przełknę..Na razie ratuje mnie bułka z masłem i serem. Marzę o zupie ale przez intensywne zapachy nie jestem w stanie jej ugotować:p
Zależało mi na zostaniu w pracy bo przez 3 tygodnie jestem na szkoleniu w innej placówce. Jeśli mój stan się pogorszy to wezmę L4. ;)
Dziewczyn y nie ma sie co martwic mdlosciami! Dzisiaj czytalam artykul ze im silniejsze sie ma mdlosci tym bardziej inteligentne dziecko sie urodzi:)

Tak właśnie napisałam do niego czekam na tel....a pisałaś oba wyniki do niego czy tylko ten ostatni ???
Ja napisałam w 8dpt ze sie pospieszylam i co sadzi odpusal w swoim stylu :p ze sadzic bedzie za dwa dni ale zapowiada sie ok i usmiechnieta minka i wtedy w 10dpt mu napisalam to zadzwonil tylko troche czekalam pewnie mial pacjentki

Ja AH teraz nie chce bo mam blastke ale embryo glue bym chciała tylko zapomniałam powiedzieć [emoji58] A po Aku super, był tez mąż wiec trochę sie pośmialiśmy i mniej sie stresuje... do wtorku [emoji51] A progesteron badalas na wizycie kontrolnej? Bo ja robiłam wczoraj i mam zrobić w dniu transferu jeszcze pewnie zobaczyć czy zaczął ładnie przyrastać po lekach.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mi powiedziano,że embrio glue robi się u nas w klinice standardzie przy wszystkich transferach. Także zobaczymy... ;-) Nie ja miałam badany tylko na pierwszej wizycie monitoringu do crio, było podobno ok ( nawet nie widziałam wyniku z roztargnienia) a później już nie.

Bylam u Sydora, Sachy i Pasnik to bedzie ten szczęśliwy cos czuje. No przeciez kuzwa musi sie udac. I dziewczyny powiem wam ze jesli ktos ms możliwość to niech idzie do roboty. Czlowiekowi czas szybko zleci a po porazce czlowiek tez nie ma czasu analizowac. W domu wylalabtm pewno tone łez jak po ostatniej porazce gdzie bete odebralam w poniedzialek a do konca tygodnia l4. Tylko ze ja mam prace biurowa, lekką
Ja z l4 albo urloem tak celowalam zerobilam bete, powtarzalam za 2 dni i szlam do roboty :)tylko wieczorami gorzej...

reklama
Dziewczyny dopiero teraz tak patrzę na ta moja kartę informacyjną.. tu jest napisane zapłodnienie metodą ICSI.. czym się różni od innych ? Chyba pisalyscie o tym ale zapomniałam . . I transferowane zarodki 2AB.. To dobrze ?
To te bardziej zaawansowane. Plemnik prosto do komórki[emoji6]
Dobrze kojarzę że ty w Artemidzie w Białym?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry