reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie zaczęły się również na początku 7tc;) Do wody też mam wstręt...nawet banan mi śmierdzi! Mięsa i słodyczy nie jestem w stanie przełknąć. Imbiru nie przełknę..Na razie ratuje mnie bułka z masłem i serem. Marzę o zupie ale przez intensywne zapachy nie jestem w stanie jej ugotować:p
Zależało mi na zostaniu w pracy bo przez 3 tygodnie jestem na szkoleniu w innej placówce. Jeśli mój stan się pogorszy to wezmę L4. ;)
Dziewczyn y nie ma sie co martwic mdlosciami! Dzisiaj czytalam artykul ze im silniejsze sie ma mdlosci tym bardziej inteligentne dziecko sie urodzi:)

Tak właśnie napisałam do niego czekam na tel....a pisałaś oba wyniki do niego czy tylko ten ostatni ???
Ja napisałam w 8dpt ze sie pospieszylam i co sadzi odpusal w swoim stylu :p ze sadzic bedzie za dwa dni ale zapowiada sie ok i usmiechnieta minka i wtedy w 10dpt mu napisalam to zadzwonil tylko troche czekalam pewnie mial pacjentki

Ja AH teraz nie chce bo mam blastke ale embryo glue bym chciała tylko zapomniałam powiedzieć [emoji58] A po Aku super, był tez mąż wiec trochę sie pośmialiśmy i mniej sie stresuje... do wtorku [emoji51] A progesteron badalas na wizycie kontrolnej? Bo ja robiłam wczoraj i mam zrobić w dniu transferu jeszcze pewnie zobaczyć czy zaczął ładnie przyrastać po lekach.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Mi powiedziano,że embrio glue robi się u nas w klinice standardzie przy wszystkich transferach. Także zobaczymy... ;-) Nie ja miałam badany tylko na pierwszej wizycie monitoringu do crio, było podobno ok ( nawet nie widziałam wyniku z roztargnienia) a później już nie.

Bylam u Sydora, Sachy i Pasnik to bedzie ten szczęśliwy cos czuje. No przeciez kuzwa musi sie udac. I dziewczyny powiem wam ze jesli ktos ms możliwość to niech idzie do roboty. Czlowiekowi czas szybko zleci a po porazce czlowiek tez nie ma czasu analizowac. W domu wylalabtm pewno tone łez jak po ostatniej porazce gdzie bete odebralam w poniedzialek a do konca tygodnia l4. Tylko ze ja mam prace biurowa, lekką
Ja z l4 albo urloem tak celowalam zerobilam bete, powtarzalam za 2 dni i szlam do roboty :)tylko wieczorami gorzej...

reklama
Dziewczyny dopiero teraz tak patrzę na ta moja kartę informacyjną.. tu jest napisane zapłodnienie metodą ICSI.. czym się różni od innych ? Chyba pisalyscie o tym ale zapomniałam . . I transferowane zarodki 2AB.. To dobrze ?
To te bardziej zaawansowane. Plemnik prosto do komórki[emoji6]
Dobrze kojarzę że ty w Artemidzie w Białym?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry