dżoasia
Fanka BB :)
A smialas sie ze mnie ze na bete latam haha. Jak tam, majtki suche???Żeby to tylko było takie proste eh ciężko ciężko ale trzeba przeżyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A smialas sie ze mnie ze na bete latam haha. Jak tam, majtki suche???Żeby to tylko było takie proste eh ciężko ciężko ale trzeba przeżyć
Decyzje zapadna pewnie w październiku na wizycie[emoji6]Tak dokładnie u profesora Wołczyńskiego dziękuję za odpowiedź ..tylko jeszcze chętnie się dowiem czy dobra ta moja kropka A Ty zdecydowałaś już coś ?
Nie denerwuj sie. Mi do iui dr tez nie kazala nic robic. Ale w sumie do ivf tak, tylko ze to byl inny dr i chcial dobrze dobrac protokol. Ale przy endometriozie poleca sie dlugi eiec moze dlatego cie nie naciaga na kaseZadzwoniłam i dostałam listę badań do zrobienia i powiem szczerze, że na stronach innych klinik IVF jakieś to bardziej rozbudowane było. A tu nawet do IVF nie chcą FSH i LH, ani AMH? Tylko same wirusologiczne...Zobacz załącznik 822339
He mi tez tylko pomidorki koktajlowe wchodza i serki topione a jak mdli to sam chleb z maslem, mięso blee, a slodycze tonami zwlaszcza czekolade. Na szczescie nie wymiotuje ale mam okropny problem ze wzdetym brzuchem [emoji15] co bym nie zjadla to brzuch wywala jak na 5mc. Damy rade[emoji4]Też później o tym pomyślałam bo przecież już widziałaś serduszko
Słodyczy też nie jem. W ogóle strasznie zdrowo się odżywiam Mi dobrze wchodzi kasza gryczana ze świeżym pomidorem. Może Ci też podejdzie Też biorę Mamma Mamarin - B6 i imbir w tabletce. A lekarz mi zalecal Premovit. To prawie to samo.
Btw Nina to twoje prawdziwe imię?
Mówiła mi aby brać w dniu transferu ze 2-3 godziny wcześniej, Ty to chyba sporo brałaś, co?? ;-)Bierz relanium jak ci chce przepisac, podobno dziala super rozkurczowo, moim zdaniem przynajmniej kilka dni warto brac. Skurcze nie musza byc bolesne a kropka moga wyeksmitowac...
Walczaca na sztucznym musisz brac duzo progesteronu bo organizm sam nie produkuje. Ja teraz biore juz 4 rodzaje - 1x prolutex zastrzyk, 1x crinone zel, 3x lutek dowcipny i 5x duphaston wiec spoooroTo właśnie ta luteina, którą mam moim zdaniem w dość dużej ilości ( przy poprzednich było jej zdecydowanie mniej) poza tym nie mam dupka ani nic takiego. A i jeszcze mamy robić nacięcie otoczki, to się AH nazywa... tak? Czy coś w tym stylu.
No ja liczę na to,że razem wózki będziemy wybierać
A jak po wczorajszej Aku??
Ja nie bralam nic na rozrzedzenie. Chyba ze liczyc wino haha pij duzo wody to tez bedziesz miec rozrzedzonaNo mi właśnie nic nie było mówione ani o acardzie ani heparynie...
acard na własną rękę i to teraz to już chyba nie ma co??
A rozrzedzenie krwi jaki ma wpływ na implantację zarodka? Wybaczcie,że pytam ale nie bardzo wiem
Brawo ty!!!!Tak dwa dni temu ...
Ja napisałam w 8dpt ze sie pospieszylam i co sadzi odpusal w swoim stylu ze sadzic bedzie za dwa dni ale zapowiada sie ok i usmiechnieta minka i wtedy w 10dpt mu napisalam to zadzwonil tylko troche czekalam pewnie mial pacjentki