reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie z tym odpoczywanieM to różnie, mam urlop, ale wczoraj z mamusia 34 słoiki papryki konserwowej zrobiłyśmy :)
Papryka konserwowa, ale mi smaka zrobilas. Na lagodnie czy ostro?

W ogole jak z niedziela dziewczyny?? Jedziemy na ten Torun czy nie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyn y nie ma sie co martwic mdlosciami! Dzisiaj czytalam artykul ze im silniejsze sie ma mdlosci tym bardziej inteligentne dziecko sie urodzi:)
Ale tylko mdlosci czy z wymiotami? Bo jak mdlosci to dobrze u mnie rokuje, ale jak wymioty... no coz to nede duzo z dzieckiem pracowac.

Nie bierz leków na rozrzedzenie na własną rękę. Do tego trzeba zrobić badanie krzepliwosci krwi[emoji6] zapytaj lekarkę. Aczkolwiek ja jestem za żeby taki sytuacji uniknąć właśnie jak skrzepy jak Liv ma.

---23tc---
No co Ty, sama nie wezmę myślałam, aby zadzwonić poprostu jeszcze i podpytać ;-) Ale nie wiem czy sobie nie odpuszczę już. No cóż nie dam rady zjeść wszystkich leków które się tu przewijają także wierzę w swoje ;-)

Papryka konserwowa, ale mi smaka zrobilas. Na lagodnie czy ostro?

W ogole jak z niedziela dziewczyny?? Jedziemy na ten Torun czy nie?

Na słodko kwaśno :) jeżeli mówicie poważnie to możemy sie spotkać. Taki zlot czarownic
Upsss przepraszam staraczek :)

Na słodko kwaśno :) jeżeli mówicie poważnie to możemy sie spotkać. Taki zlot czarownic
Upsss przepraszam staraczek :)
Ja caly czas na serio mowie, tylko reszty pytam, bo jakis transport mial byc. Jak nie wypali to jednak nie da rady. A jak sie spotkamy to... moge liczyc na maly sloiczek???

To te bardziej zaawansowane. Plemnik prosto do komórki[emoji6]
Dobrze kojarzę że ty w Artemidzie w Białym?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dokładnie :) u profesora Wołczyńskiego;) dziękuję za odpowiedź ..tylko jeszcze chętnie się dowiem czy dobra ta moja kropka :) A Ty zdecydowałaś już coś ?

reklama
NIe, ja we wtorek już będę gryźć paznokcie :p
Ja piątek. Acard w jakich dawkach bierzesz, i na co on jest ?? Od transferu czy przed też?
oj ja też pytałam o dodatkowe to mi powiedziała,że relanium jak chce to bardzo proszę, ale ona nie widzi w tym sensu. O Intralipidzize powiedziała,że za wcześnie narazie i ta immunologia to taki temat trcohę nie pewny podobno póki co.
Także ja mam luteiny od metra, rano 4 podjęzykowe, w południe też, wieczorem 2 x dwcipnie. Estrofem 2 x 2 i encorton po 1,5 póltorej tabletki dziennie. Może bym sobie ten acard dorzuciła jak am pomóc?? ;-)
Bierz relanium jak ci chce przepisac, podobno dziala super rozkurczowo, moim zdaniem przynajmniej kilka dni warto brac. Skurcze nie musza byc bolesne a kropka moga wyeksmitowac...

Do góry