reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie z tym odpoczywanieM to różnie, mam urlop, ale wczoraj z mamusia 34 słoiki papryki konserwowej zrobiłyśmy :)
Papryka konserwowa, ale mi smaka zrobilas. Na lagodnie czy ostro?

W ogole jak z niedziela dziewczyny?? Jedziemy na ten Torun czy nie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyn y nie ma sie co martwic mdlosciami! Dzisiaj czytalam artykul ze im silniejsze sie ma mdlosci tym bardziej inteligentne dziecko sie urodzi:)
Ale tylko mdlosci czy z wymiotami? Bo jak mdlosci to dobrze u mnie rokuje, ale jak wymioty... no coz to nede duzo z dzieckiem pracowac.

Nie bierz leków na rozrzedzenie na własną rękę. Do tego trzeba zrobić badanie krzepliwosci krwi[emoji6] zapytaj lekarkę. Aczkolwiek ja jestem za żeby taki sytuacji uniknąć właśnie jak skrzepy jak Liv ma.

---23tc---
No co Ty, sama nie wezmę myślałam, aby zadzwonić poprostu jeszcze i podpytać ;-) Ale nie wiem czy sobie nie odpuszczę już. No cóż nie dam rady zjeść wszystkich leków które się tu przewijają także wierzę w swoje ;-)

Papryka konserwowa, ale mi smaka zrobilas. Na lagodnie czy ostro?

W ogole jak z niedziela dziewczyny?? Jedziemy na ten Torun czy nie?

Na słodko kwaśno :) jeżeli mówicie poważnie to możemy sie spotkać. Taki zlot czarownic
Upsss przepraszam staraczek :)

Na słodko kwaśno :) jeżeli mówicie poważnie to możemy sie spotkać. Taki zlot czarownic
Upsss przepraszam staraczek :)
Ja caly czas na serio mowie, tylko reszty pytam, bo jakis transport mial byc. Jak nie wypali to jednak nie da rady. A jak sie spotkamy to... moge liczyc na maly sloiczek???

To te bardziej zaawansowane. Plemnik prosto do komórki[emoji6]
Dobrze kojarzę że ty w Artemidzie w Białym?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dokładnie :) u profesora Wołczyńskiego;) dziękuję za odpowiedź ..tylko jeszcze chętnie się dowiem czy dobra ta moja kropka :) A Ty zdecydowałaś już coś ?

reklama
NIe, ja we wtorek już będę gryźć paznokcie :p
Ja piątek. Acard w jakich dawkach bierzesz, i na co on jest ?? Od transferu czy przed też?
oj ja też pytałam o dodatkowe to mi powiedziała,że relanium jak chce to bardzo proszę, ale ona nie widzi w tym sensu. O Intralipidzize powiedziała,że za wcześnie narazie i ta immunologia to taki temat trcohę nie pewny podobno póki co.
Także ja mam luteiny od metra, rano 4 podjęzykowe, w południe też, wieczorem 2 x dwcipnie. Estrofem 2 x 2 i encorton po 1,5 póltorej tabletki dziennie. Może bym sobie ten acard dorzuciła jak am pomóc?? ;-)
Bierz relanium jak ci chce przepisac, podobno dziala super rozkurczowo, moim zdaniem przynajmniej kilka dni warto brac. Skurcze nie musza byc bolesne a kropka moga wyeksmitowac...

Do góry