dżoasia
Fanka BB :)
uuuoooo to miłego spaniaW
Hejka to ja jeszcze idę spać jak wstanę to mam nadzieje ze będzie twój wynik trzymam kciuki mocno mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uuuoooo to miłego spaniaW
Hejka to ja jeszcze idę spać jak wstanę to mam nadzieje ze będzie twój wynik trzymam kciuki mocno mocno
Moze to i dobrze, głowa mniej boli [emoji12]
Brać!
Ja we Wro, ale zapytam w przyszłym tygodniu czy kogos zna [emoji6]
No i dobrze, odpoczywaj i sie regeneruj !
Pierwszy dzień z niebieska tableteczka za mna [emoji7]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Poleciłam Pixie Dixie Panią Kasię: Link do: Akupunktura Kasia PokrywkaA gdzie we Wro chodzisz sie kłuć? Tez bym poszła [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nie jestem w stanie ci powiedziec co masz robic ,bo nie jestem ani lekarzem ,a tym bardziej twoim. Grubosc endometrium przy takich obserwacjach nie gra wiekszej roli a raczej czas pierwszego progesteronu w stosunku do transferu,obrazowo mowiac jesli mialas zalozmy 5 krio,za kazdym razem prg byl dodawany 5 dni przed transferem i nic z tego nie bylo,a raz zaczelas go brac 6 dnia w poludnie i po 6 dniach byl transfer i implantacja potwierdzona Beta,moze to wskazywac na przesuniete okno.Powinnas to zasugerowac swojemu dok.Przy endo nie ma na szczescie stalych wartosci ,chociaz im ciensze tym podobno gorzej.Tak to natura wymyslila ze jesli endo jest odpowiednie dochodzi tez do implantacji,to w koncu w nim sa receptory odpowiedzialne za implantacje.Przypadkiem nie jestes w Gyncentrum?Ja mialam 4xcrio. Endo szybko ładnie rosło na estrofemie. 3 pierwsze razy 12 mm, progesteron włączany w 11 dc i nic. 4 podejście szybciej włączony encorton przez co endo przestało rosnąć. Progesteron od 15 dc przy endo 7,8 i implantacja była.
Czyli przy nastepnym podejściu powinnam się upierać, żeby progesteron był włączany dokładnie w tym samym dniu co za czwartym razem (nawet jeśli endo gotowe będzie wcześniej), bo tylko wtedy mam szansę trafić w okno?
A gdzie we Wro chodzisz sie kłuć? Tez bym poszła [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poleciłam Pixie Dixie Panią Kasię: Link do: Akupunktura Kasia Pokrywka
Też musze sie zapisac znowu, bo zaczelam juz antyki, wiec niech mnie ladnie przygotuje na stymulacje
Ja rowniez zaciskam[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]O matko ale się dzieje dzisiaj [emoji16] dołączam się do życzeń trzymam kciuki dziewczyny!
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
no to super , gratulacjeWłaśnie dostałam telefon od profesora )))) ż 12 zaplodnila się połowa czyli 6 ))))
Naszczeacie milam jedno opakowanie awaryjneO.O nie mam pojęcia... A masz wyliczone tak na styk?? Nie masz nic w zapasie tego rozpuszczalnika??
Jeśli potrzeba Ci tylko 75 IU FSH+ 75 IU LH 1ml to daj znać na priv to Ci wyśle, bo mi został z terminem ważności do 8/2018
Dziękuje sytuacja juz opanowana milam jeszcze jedno opakowanie
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom