reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Evelin nie rozumiem smutnej minki! Przecież idziesz dzidzie zobaczyć!!! Powinnaś czuć raczej radosne podniecenie Bete miałaś ostatnio taką wysoką, że nic złego nie przewidujemy!!!!powodzenia dziewczyny dzisiaj , ja dopiero popoludniu mam wizytę ale od 6 juz nie spie
dżoasia
Chciałam Was i siebie trzymać jak najkrócej w tej nieewności i zrobić betę na cito ale zapomniała durna pała przy okienku powiedzieć więc pewnie dopiero po 16 będzie wynikDziewczyna powodzenia dziś na wizytach, dżoąśka nie trzymaj nas zby długo w niepewności i dawaj szybko znać.
Reszcie dziewczyn życzę miłego dnia
Witam mi zostało akurat 5 ampułek mogę sprzedać za 100 zł pasujeWitam czy jest ktoś komu zostal prolutex po transferze potrzebuje 5ampulek
Zaczyna się ciążowe rozkojarzenie [emoji16]Chciałam Was i siebie trzymać jak najkrócej w tej nieewności i zrobić betę na cito ale zapomniała durna pała przy okienku powiedzieć więc pewnie dopiero po 16 będzie wynik
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Evelin83
po ostatnim to boje sie cieszyc , nie wiem kiedy uwierze chyba dopiero jak bede trzymac na rekach moja kruszynke boje sie ze okaze sie ze cos nie tak ze nie jest badz sa tam gdzie powinny albo ze puste. mam 1000 czarnych mysli na sekunde. poprzednim razem co uwierzylam ze bedzie dobrze to przychodzilo rozczarowanie. juz taki moj urok ze wszystkie czarne scenariusze oisze. zawsze to lepiej byc milo zaskoczonym niz niemilo rozczarowanymEvelin nie rozumiem smutnej minki! Przecież idziesz dzidzie zobaczyć!!! Powinnaś czuć raczej radosne podniecenie Bete miałaś ostatnio taką wysoką, że nic złego nie przewidujemy!!!!
dżoasia
ehh kogoś mi to przypomina... hmmm czyżbym myślała podobnie ?po ostatnim to boje sie cieszyc , nie wiem kiedy uwierze chyba dopiero jak bede trzymac na rekach moja kruszynke boje sie ze okaze sie ze cos nie tak ze nie jest badz sa tam gdzie powinny albo ze puste. mam 1000 czarnych mysli na sekunde. poprzednim razem co uwierzylam ze bedzie dobrze to przychodzilo rozczarowanie. juz taki moj urok ze wszystkie czarne scenariusze oisze. zawsze to lepiej byc milo zaskoczonym niz niemilo rozczarowanym
WChciałam Was i siebie trzymać jak najkrócej w tej nieewności i zrobić betę na cito ale zapomniała durna pała przy okienku powiedzieć więc pewnie dopiero po 16 będzie wynik
Hejka to ja jeszcze idę spać jak wstanę to mam nadzieje ze będzie twój wynik trzymam kciuki mocno mocno
reklama
dżoasia
Super!! Niech się wynoszą france przebrzydłeJa juz działam z moimi bakteriami. Wyslalam wynik do kliniki i maja mi wypisać recepte
Podziel się: