reklama
nieagatka
Fanka BB :)
A skąd jesteś? Ciężko o dobrego ginekologa, który mądrze poprowadzi pacjentkę z endometrioza.
Ja na moim gin chciałam właśnie wymóc tabl anty, żeby do okresu nie dopuszczać, ale on nie chętny był. Jak zmieniłam na gina ogarnietego w temacie. To nie mógł mi przepisać, że względu na podejrzenie tętniaka w głowie.
Ale uważam to rozwiązanie za jedyne dobre u nas. Chociaż szprycowanie się cały czas też nie jest dobre, no ale trzeba bybrac mniejsze zło
Ja sie lecze za granica i moja gin ma specjalizacje w endomendzie. Biore Cezarett. Nie mam zadnych skutkow ubocznych.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Pij duuuzo!!!Kochane ja w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
dżoasia
Na razie powtorze w srode i piatek a mireczka jak wsio bedzie ok to planuje poniedzialek odwiedzicPrzekonasz sie na usg kochana. Kiedy jedziesz do mireczka?? Poslij fluidy ciazowe![]()
Dziewczynki wynik 82,4chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?
![]()
pięknie Ci idzie
misis188
Juz jest zweryfikowana wiec falszywki nie puscisz. No bądź fajna. PlissNa razie powtorze w srode i piatek a mireczka jak wsio bedzie ok to planuje poniedzialek odwiedzicczekaj z tym przesylaniem choc do srody bo nie chcialabym jakiejs falszywki puscic!
![]()
super wynik. Gratulacje!Dziewczynki wynik 82,4chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?
![]()
Nie wiadomo czy to wynik na jednego
walczaca o szczescie
Trzymaj się!Kochane ja w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
M@gda
Moderatorka
Cudnie, no!!!Dziewczynki wynik 82,4chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?
![]()
Zaciążone dziewczyny przypominam, że jest też forum ciężarówek po ivf. Link do: ciężaróweczki po in vitro
Oczywiście chciałabym, żebyście nadal udzielały się również turaj!!! Potrzebujemy was baaaaaardzo
Podziel się: