reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczęta, wracam po dość długiej przerwie (napisaliście aż 300 stron wiec nie nadrobię [emoji30]). Po pierwszej nieudanej próbie, powoli zabieram sie za druga. Niedługo bo 15.09 Histeroskopia. A w październiku podchodzimy do drugiej próby [emoji3]. Oby udanej. Od dzisiaj obiecuje być tu codziennym regularnym gościem i kibicować Wam wszystkim.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witamy ponownie:-)

Będziesz miała na kim ćwiczyć podnoszenie dziecka, przewijanie, kąpanie, jak już i ty będziesz w ciąży... Dla mnie to czarna magia... Byłam u znajomej, która ma 2 miesięczne dziecko, pokazała kilka rzeczy, dostałam filmy instruktażowe z mamo tato co ty na to i.... jestem przerażona!!! 20 lat nie było małego dziecka w mojej rodzinie!!! Nawet nie odważyłam się podnieść dziecka. Aż mi się płakać chce, bo nie wiem jak się za to zabrać.
Dasz rade ja mam koleżanke która nigdy w życiu dziecka w rękach nie miała i się zawsze bala i powiem ci że świetnie sobie radę daje jak nie jedna doświadczona mamusia ;) to chyba samo od siebie przychodz wiesz jak wziąć aby nie uszkodzić taki instynkt mi sie zdaje ;)

Twoja gin ma racje.
Kazdy kto przy endometriozie proponuje czekanie jest zwyklym oszustem. Przy endometriozie kazda kolejna miesiaczka pogarsza stan rzeczy. Moja gin po porodzie od razu zapisala mi tabletki jednoskladnikowe, zebym wogole okresu nie dostala, bo wie, ze marze o drugim dziecku i jasno mi powiedziala, ze jak sie zdecyduje to da mi 6 miesiecy czasu na naturalne starania, a potem albo ifv albo powrot do tabletek, zeby endometrioza nie zniszczyla wszytskiego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A skąd jesteś? Ciężko o dobrego ginekologa, który mądrze poprowadzi pacjentkę z endometrioza.
Ja na moim gin chciałam właśnie wymóc tabl anty, żeby do okresu nie dopuszczać, ale on nie chętny był. Jak zmieniłam na gina ogarnietego w temacie. To nie mógł mi przepisać, że względu na podejrzenie tętniaka w głowie.
Ale uważam to rozwiązanie za jedyne dobre u nas. Chociaż szprycowanie się cały czas też nie jest dobre, no ale trzeba bybrac mniejsze zło

reklama
Do góry