M@gda
Moderatorka
o nie, o nie, o nie, ściskaj nogi...Kochane ja w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Co mówią lekarze??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o nie, o nie, o nie, ściskaj nogi...Kochane ja w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych
Sanprobi jest dobryKurcze pierwszy raz czuje moj zoladek po lekach. Bierzecie jakieś ptobiotyki??
Kochana gratulacje! Piękny przyrostDziewczynki wynik 82,4 chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?
Nic... Zrobili test ale nic nie mówią i zostawiaja mnie na oddziale.o nie, o nie, o nie, ściskaj nogi...
Co mówią lekarze??
super!!! cudnie... i czekamy z zaciśniętymi kciukami.No to ja w domku. Rosną rosną pechole w piątek punkcja. ok 14 pecherzykow. zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jak sobie tak licze to w sumie zadnej rewelacji nie ma... to tylko 30%, fakt ze po 24h ale jakos sie nie ciesze...Juz jest zweryfikowana wiec falszywki nie puscisz. No bądź fajna. Pliss
Kiedys czytalam taka historie, nie wiem czy to nawet nie bylo tu na babyboomie ze dziewczynie sie zdawalo ze ma nietrzymanie moczu w ciazy i pozniej sie okazalo ze to cieknace wody plodowe i wlasnie lezala i chlala wode jak najeta i na szczescie zdrowa dzidzie urodzilaNic... Zrobili test ale nic nie mówią i zostawiaja mnie na oddziale.
Super wynik! Ale bedzie dzieciow!No to ja w domku. Rosną rosną pechole w piątek punkcja. ok 14 pecherzykow. zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jakbym miała Cię pod ręką to właśnie dostała byś kopniaka w kostkę! "Jakoś się nie ciesze..." Jak tak można?? Dziewczyno jesteś w ciąży!! AAAa!Jak sobie tak licze to w sumie zadnej rewelacji nie ma... to tylko 30%, fakt ze po 24h ale jakos sie nie ciesze...
Dziewczynki wynik 82,4 chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?