reklama
nieagatka
Fanka BB :)
A skąd jesteś? Ciężko o dobrego ginekologa, który mądrze poprowadzi pacjentkę z endometrioza.
Ja na moim gin chciałam właśnie wymóc tabl anty, żeby do okresu nie dopuszczać, ale on nie chętny był. Jak zmieniłam na gina ogarnietego w temacie. To nie mógł mi przepisać, że względu na podejrzenie tętniaka w głowie.
Ale uważam to rozwiązanie za jedyne dobre u nas. Chociaż szprycowanie się cały czas też nie jest dobre, no ale trzeba bybrac mniejsze zło
Ja sie lecze za granica i moja gin ma specjalizacje w endomendzie. Biore Cezarett. Nie mam zadnych skutkow ubocznych.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Pij duuuzo!!!Kochane ja w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
dżoasia
Na razie powtorze w srode i piatek a mireczka jak wsio bedzie ok to planuje poniedzialek odwiedzic czekaj z tym przesylaniem choc do srody bo nie chcialabym jakiejs falszywki puscic!Przekonasz sie na usg kochana. Kiedy jedziesz do mireczka?? Poslij fluidy ciazowe
Dziewczynki wynik 82,4 chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?
pięknie Ci idzie ja już trzymam kciuki i gratuluję
misis188
Juz jest zweryfikowana wiec falszywki nie puscisz. No bądź fajna. PlissNa razie powtorze w srode i piatek a mireczka jak wsio bedzie ok to planuje poniedzialek odwiedzic czekaj z tym przesylaniem choc do srody bo nie chcialabym jakiejs falszywki puscic!
super wynik. Gratulacje!Dziewczynki wynik 82,4 chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?
Nie wiadomo czy to wynik na jednego
walczaca o szczescie
Trzymaj się!Kochane ja w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
M@gda
Moderatorka
Cudnie, no!!!Dziewczynki wynik 82,4 chyba ladny ale raczej wrozy jednego bobasa,cio?
Zaciążone dziewczyny przypominam, że jest też forum ciężarówek po ivf. Link do: ciężaróweczki po in vitro
Oczywiście chciałabym, żebyście nadal udzielały się również turaj!!! Potrzebujemy was baaaaaardzo
Podziel się: