reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Napewno z nia porozmawiam ale jeszcze nie teraz nie jestem gotowa aby z ia teraz rozmawiać za bardzo mnie boli moja porażka aby z nią wyjaśniać sprawy odczekam trochę i zdecyduje sie na to rozmowę masz rację aby powiedzieć co boli ale nie chce aby ona sie denerwowala nie chce aby cos sie stało ciesze się ze będzie bobas do całowania Ale mogła inaczej mnie o tym poinformować ;)
Będziesz miała na kim ćwiczyć podnoszenie dziecka, przewijanie, kąpanie, jak już i ty będziesz w ciąży... Dla mnie to czarna magia... Byłam u znajomej, która ma 2 miesięczne dziecko, pokazała kilka rzeczy, dostałam filmy instruktażowe z mamo tato co ty na to i.... jestem przerażona!!! 20 lat nie było małego dziecka w mojej rodzinie!!! Nawet nie odważyłam się podnieść dziecka. Aż mi się płakać chce, bo nie wiem jak się za to zabrać.

reklama
Będziesz miała na kim ćwiczyć podnoszenie dziecka, przewijanie, kąpanie, jak już i ty będziesz w ciąży... Dla mnie to czarna magia... Byłam u znajomej, która ma 2 miesięczne dziecko, pokazała kilka rzeczy, dostałam filmy instruktażowe z mamo tato co ty na to i.... jestem przerażona!!! 20 lat nie było małego dziecka w mojej rodzinie!!! Nawet nie odważyłam się podnieść dziecka. Aż mi się płakać chce, bo nie wiem jak się za to zabrać.
A co ja mam powiedzieć. Wg nie trzymałam dziecka a już nie mówiąc o przewujaniu itd. Nie ma czego się bać. To przychodzi samo. Instynkt podpowiada co i jak. Zobaczysz juz niedługo [emoji3]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

To my z M mamy ogromne szczęście bo od lat praktykujemy na dzieciach mojej siostry:-D
Są takie filmy instruktażowe ? :errr: muszę z ciekawości zobaczyć..
O matko 20 lat bez malucha w rodzinie ? To sprawiłaś radość całej rodzinie :-D I teraz Ty będziesz z Żywią żywym przykładem dla kolejnych :-) :)

To my z M mamy ogromne szczęście bo od lat praktykujemy na dzieciach mojej siostry:-D
Są takie filmy instruktażowe ? :errr: muszę z ciekawości zobaczyć..
O matko 20 lat bez malucha w rodzinie ? To sprawiłaś radość całej rodzinie :-D I teraz Ty będziesz z Żywią żywym przykładem dla kolejnych :-) :)
Pogadam z mężem, może jakiś uda nam się wrzucić na dropboxa.

Cześć dziewczęta, wracam po dość długiej przerwie (napisaliście aż 300 stron wiec nie nadrobię [emoji30]). Po pierwszej nieudanej próbie, powoli zabieram sie za druga. Niedługo bo 15.09 Histeroskopia. A w październiku podchodzimy do drugiej próby [emoji3]. Oby udanej. Od dzisiaj obiecuje być tu codziennym regularnym gościem i kibicować Wam wszystkim.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja sama próbowałam naprotechnologii przez 6 miesięcy od operacji. Niestety pęcherzyki jak nie pękały tak nie pękają mimo Pregnylu. Naprotechnolog sugerował końskie dawki antyoksydantów, ale poszłam do mojej drugiej lekarki i ona stwierdziła, że nie ma czasu na eksperymenty. Każdy miesiąc będzie pogarszał mój stan. W tym miesiącu dostałam od niej Gonapeptyl na pęknięcie, bo i tak do czasu IVF muszę chodzić na monitoringi i robić z czegoś zastrzyki, bo co miesiąc mam torbiele...Zobaczymy. Nie liczę na cud. Lekarka stwierdziła, że gdybym zaszła naturalnie to tak jak bym wygrała 3 razy z rzędu w totka.

Twoja gin ma racje.
Kazdy kto przy endometriozie proponuje czekanie jest zwyklym oszustem. Przy endometriozie kazda kolejna miesiaczka pogarsza stan rzeczy. Moja gin po porodzie od razu zapisala mi tabletki jednoskladnikowe, zebym wogole okresu nie dostala, bo wie, ze marze o drugim dziecku i jasno mi powiedziala, ze jak sie zdecyduje to da mi 6 miesiecy czasu na naturalne starania, a potem albo ifv albo powrot do tabletek, zeby endometrioza nie zniszczyla wszytskiego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Magda zobaczysz, ze intuicyjnie bedziesz po prostu wiedziec co robic. No stress [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczęta, wracam po dość długiej przerwie (napisaliście aż 300 stron wiec nie nadrobię [emoji30]). Po pierwszej nieudanej próbie, powoli zabieram sie za druga. Niedługo bo 15.09 Histeroskopia. A w październiku podchodzimy do drugiej próby [emoji3]. Oby udanej. Od dzisiaj obiecuje być tu codziennym regularnym gościem i kibicować Wam wszystkim.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witaj!! Dobrze cię widzieć, świetnie, że do nas wracasz :)

Nie musisz być codziennie, ważne żebyś była, odzywała się, pisała co u ciebie :)
No i kciuki !!!

reklama
Do góry