Kolejna pozytywna beta [emoji3][emoji110] super!!!mam!!! 992,92 !!! nie wierze, jestem przeszczesliwa.
reklama
a jezeli chodzi o wodę w celu oczyszczenia to 2 litry jest ok?Tak w skrocie dieta dabrowskiej oparta jet na sanych warzywach i owocach- przynajmniej pierwszy jej etap, ktorymoze trwac przez kilka tyg. Wtedy pozbawiasz organizm bialka (budulec miesni), tluszczu (potrzebnego chocby do rozpuszczenia wit a,e,d,k) i weglowodanow zlozonych (z ktorych czerpiesz energie). Twoj organizm przelacza sie na tryb oszczedny bo dostarczasz mu zaledwie kilkaset kcal dziennie zamiast np 2000. Potem jak zaczynasz jesc normalnie to organizm domaga sie duzo energii, zeby odrobic powstale straty i nagromadzic zapasy na wypadek, jabys go znowu chciala przeglodzic. I to jest efekt jojo.
czekamy na fotkiSuper!!!! Gratulacje!!! Witamy w gronie ciężarówek!!!!
Ja lecę na wizytę!!!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
M@gda
Moderatorka
To ja ci zycze tej dwojki! Niech ciąża bedzie piekna i donoszona2 bąbelki, za pierwszym razem też były dwa, miałam transfer dzień po Tobie, ale niby beta była ale nie przyrastała dobrze , pęcherzyka tez nie znaleziono, wiec do konca nie było wiadomo czy pozamaciczna czy biochemiczna. mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie dobrze, choc boje sie jeszcze cieszyc
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez w ZS w Vitro? sie leczysz?Ja leczę się w Szczecinie, a Ty ?
Evelin83
Fanka BB :)
wlasnie widze ze u Ciebie w 13 dniu bylo juz ponad 1000, wiec chyba nici z blizniakow ale i tak jestem szczesliwa. niech choc jedno ze mna zostanieTo ja ci zycze tej dwojki! Niech ciąża bedzie piekna i donoszona
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Tak ja miałam dwa dni lekarz mówił że to jak najbardziej normalneodpoczywajMam pytanie czy mialyscie plamiplamienia po punkcji ? Weszłam do domu i patrzę troszkę krwi jest....
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Generalnie zeby byc dobrze nawodnionym to powinno sie pic 30ml/kg masy ciala. Wiec jesli wazysz ok 65 kg to 2l plynow jest ok. Oczywiscie kawy i herbaty czarnej nie powinno sie w to wliczac jesli chcesz sie "wyplukac" to polecam jeszcze dorzucic ze 2szklaneczki na jakis czasa jezeli chodzi o wodę w celu oczyszczenia to 2 litry jest ok?
reklama
dżoasia
Cudne, wyrazne bordowe!!!nie mogłam się powstrzymać. zawsze marzyłam o tych dwóch kreskach, w końcu sie doczekałam
Podziel się: