Dobrze że mam pozytywnego mezulka i cały czas aby mówi kropki hahah I pyta się jak kropki moich koleżanek że zgromadzenia uspokoje się jak wyjdę od lekarza eh jeszcze dziś mam zmianę nocną 12godzin porazka jak tylko wyjdę napiszę co i jak )))Zylwia no we usmiechnij sie, bedzie gitara! Ja przy stymulacji wrecz fruwalam nad ziemia! Martwic sie bedziesz jak ci na pieluchy nie bedzie starczalo!
reklama
Pracowalam do niedawna na hematologi. Teraz juz jako koordynator ds terapii onkologicznej w administracji
Ja jestem "pielęgniarką od serca", też służba zdrowia dlatego się spytałam
Featherlight76
Fanka BB :)
Cudownie froncia :-) :-) Teraz sie relaksuj o odpoczywaj i bądź dobrej myśli co do zarodeczków.Wszystko idzie zgodnie z planem.[/QUOTE]
Ostatnia edycja:
Featherlight76
Brawo Ty!!! Kolejna której sie udało :-) Oby tak dalej.Teraz ciesz się i celebruj ten moment :-)mam!!! 992,92 !!! nie wierze, jestem przeszczesliwa.
dżoasia
Pani za 2 tygodnie to ja bym juz napewno w psychiatryku byla jak tydzien wytrzymam to bedzie dobrze!!Wiem co czujesz, te dwa tygodnie są straszne, ale pomyśl, że musi się udać , bo dlaczego nie.
Odpoczywaj i nie stresuj się.
dżoasia
Pracuj, pracuj szybciej ci czas zleci! Czekamy z niecierpliwoscia na info i sluchaj sie Meza !Dobrze że mam pozytywnego mezulka i cały czas aby mówi kropki hahah I pyta się jak kropki moich koleżanek że zgromadzenia uspokoje się jak wyjdę od lekarza eh jeszcze dziś mam zmianę nocną 12godzin porazka jak tylko wyjdę napiszę co i jak )))
Evelin83
13 dpt, patrze co chwile na wynik i nie wierze . zamykam strone i znow ja otwieram zeby sie upewnic czy aby napewno@Evelin83 ktory dpt? Piękny wynik[emoji5] 13dpt tak? Ja 14dpt tak jakos kolo tysiąca mialam[emoji5]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Evelin83
na sztucznym , w poprzednim miesiacu mial byc na naturalnym ale nie wyszlo. jest, jest nadzieja. zobaczysz w poniedzialek tez bedziesz podskakiwac z radosciKochana a ty bylas na sztucznum cyklu, tak? Matko ale.sie ciesze, moze i dla mnie jest nadzieja
Evelin83
2 bąbelki, za pierwszym razem też były dwa, miałam transfer dzień po Tobie, ale niby beta była ale nie przyrastała dobrze , pęcherzyka tez nie znaleziono, wiec do konca nie było wiadomo czy pozamaciczna czy biochemiczna. mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie dobrze, choc boje sie jeszcze cieszycCudnie! Ciesze sie razem z Tobą!
Ile przytulalas?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Evelin83
na sztucznym , w poprzednim miesiacu mial byc na naturalnym ale nie wyszlo. jest, jest nadzieja. zobaczysz w poniedzialek tez bedziesz podskakiwac z radosci
mnie bolalo tak samo, malo tego mialam wrazenie ze mam w brzuchu banki z woda , ale ja mialam chyba okolo 30 jajek z czego 17 nadawalo sie do zaplodnieniaDowiem się wszystkiego o 14 na wizycie martwię się bo czuje jakbym zaraz miała dostać masakryczne to czekanie i to wszystko
Podziel się: