reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zylwia no we usmiechnij sie, bedzie gitara! Ja przy stymulacji wrecz fruwalam nad ziemia! Martwic sie bedziesz jak ci na pieluchy nie bedzie starczalo! :)
Dobrze że mam pozytywnego mezulka i cały czas aby mówi kropki hahah ;) I pyta się jak kropki moich koleżanek że zgromadzenia;) uspokoje się jak wyjdę od lekarza :) eh jeszcze dziś mam zmianę nocną 12godzin:( porazka :) jak tylko wyjdę napiszę co i jak ;))))

reklama
Cudownie froncia :-) :-) Teraz sie relaksuj o odpoczywaj i bądź dobrej myśli co do zarodeczków.Wszystko idzie zgodnie z planem.[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
Dobrze że mam pozytywnego mezulka i cały czas aby mówi kropki hahah ;) I pyta się jak kropki moich koleżanek że zgromadzenia;) uspokoje się jak wyjdę od lekarza :) eh jeszcze dziś mam zmianę nocną 12godzin:( porazka :) jak tylko wyjdę napiszę co i jak ;))))
Pracuj, pracuj:) szybciej ci czas zleci! Czekamy z niecierpliwoscia na info:) i sluchaj sie Meza !

Cudnie! Ciesze sie razem z Tobą!

Ile przytulalas?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
2 bąbelki, za pierwszym razem też były dwa, miałam transfer dzień po Tobie, ale niby beta była ale nie przyrastała dobrze , pęcherzyka tez nie znaleziono, wiec do konca nie było wiadomo czy pozamaciczna czy biochemiczna. mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie dobrze, choc boje sie jeszcze cieszyc

reklama
na sztucznym , w poprzednim miesiacu mial byc na naturalnym ale nie wyszlo. jest, jest nadzieja. zobaczysz w poniedzialek tez bedziesz podskakiwac z radosci
Dowiem się wszystkiego o 14 na wizycie :) martwię się bo czuje jakbym zaraz miała dostać:( masakryczne to czekanie i to wszystko :(
mnie bolalo tak samo, malo tego mialam wrazenie ze mam w brzuchu banki z woda , ale ja mialam chyba okolo 30 jajek z czego 17 nadawalo sie do zaplodnienia

Do góry