reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny do tej pory piersi bolały mnie jak szalone,w czwartek na USG wszystko było wporzadku.a dziś wstałam i bolu piersi brak nic kompletnie.czy to jakiś zły znak?boje sie

Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom

No więc nie jest dobrze...nie pisałam bo musiałam się wypłakać:( fakt że jest 9 więc ok trochę małe dostałam jeszcze zastrzyki ale coś mi się zrobiło nie wiadomo czy takie polip czy coś taka brzydka podluzna jakby nitka ..:( lekarz powiedział że najwyzej pobierzemy i zamrozimy i zabierzemy się za leczenie tego... następna wizyta w piątek rano i spotkanie z anestezjologiem...dziewczyny to dopiero początek A ja już mam dość:(

Zylwia moze będzie dobrze kochana ważne że sa jajcory i żeby były dobre... choć wiem ze jak przze chwilę lekarz trzymał mnie w niepewności czy odbędZie się transfer... to już miała łzy w oCzach..... Ale z drugiej strony lepiej przygotować macie żeby sie udało ..... głowa do góry jeszcze nic straconego.. .

reklama
No więc nie jest dobrze...nie pisałam bo musiałam się wypłakać:( fakt że jest 9 więc ok trochę małe dostałam jeszcze zastrzyki ale coś mi się zrobiło nie wiadomo czy takie polip czy coś taka brzydka podluzna jakby nitka ..:( lekarz powiedział że najwyzej pobierzemy i zamrozimy i zabierzemy się za leczenie tego... następna wizyta w piątek rano i spotkanie z anestezjologiem...dziewczyny to dopiero początek A ja już mam dość:(
Ale gdzie to masz? W macicy? Polipy z reguly nie sa grozne, moga tylko przeszkodzic w implantacji zarodka wiec lepiej go wyciac. Ja mialam w tamtym roku usuwanego, to nic strasznego. Jajcow masz w sam raz, zrobisz sobie cykl przerwy, pozbedziesz sie dziada, oczyscisz z lekow i uda sie za pierwszym razem, zobaczysz! Wiem ze czekanie i strata czasu jest najgorsza ale czas i tak minie a od ciebie zalezy jak go wykorzystasz.

Do góry