reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Funkcja kalendarzowej jest straszna :d

Ale Tamiza ma rację - wpisujcie się, bo kalendarz topnieje ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczułam się w role :D
A tak w ogóle to mogłabyś jutro wrzucić kalendarz? Z samego rana jadę z M do Warki więc mogę się nie wyrobić z czasem :-) :)

reklama
Sama nie wiem co myśleć, po tylu porażkach boję się mieć nadzieję. Ale co zrobie jak nic nie zrobie. Może mi faktycznie ciążowe hormony biją bo raz myślę tak, raz srak... Obudziłam sie dzisiaj z bólem pleców i znowu myślenie czy to ten dobry znak, który wróży powodzenie czy może to jest wielka kumulacja przez @ :p Może zadzwońcie do psychiatryka niech po mnie z kaftanem przyjadą...:oo2:

Wiem co czujesz, te dwa tygodnie są straszne, ale pomyśl, że musi się udać , bo dlaczego nie.
Odpoczywaj i nie stresuj się.

Do góry