reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale gdzie to masz? W macicy? Polipy z reguly nie sa grozne, moga tylko przeszkodzic w implantacji zarodka wiec lepiej go wyciac. Ja mialam w tamtym roku usuwanego, to nic strasznego. Jajcow masz w sam raz, zrobisz sobie cykl przerwy, pozbedziesz sie dziada, oczyscisz z lekow i uda sie za pierwszym razem, zobaczysz! Wiem ze czekanie i strata czasu jest najgorsza ale czas i tak minie a od ciebie zalezy jak go wykorzystasz.
Jak to zobaczyłam na monitorze to już nic innego nie słyszałam tylko łzy same naplywaly do oczu :(( do piątku ochlone i zobaczymy... Tak liczyłam że to będzie już ten czas A tu co:( tylko czy z mrozakow nie są mniejsze szanse?:( co za dzien:( cykl przerwy A ja czuje jakbym nic nie zrobiła w tym kierunku.....:(

Jak to zobaczyłam na monitorze to już nic innego nie słyszałam tylko łzy same naplywaly do oczu :(( do piątku ochlone i zobaczymy... Tak liczyłam że to będzie już ten czas A tu co:( tylko czy z mrozakow nie są mniejsze szanse?:( co za dzien:( cykl przerwy A ja czuje jakbym nic nie zrobiła w tym kierunku.....:(
mnie powiedzieli ze sa wieksze szanse z mrozaczkow

Z mrozakow teoretycznie za wieksze szanse nawet o 10%. No niestety los nam plata figle, dla pocieszenia ci powiem ze tu niektore dziewczyny czekaja po kilka miesiecy, ja tez pierwsze podejscie mialam koncem maja a drugie dopiero teraz. Jakos przetrzymasz, bedziesz miala dla kogo zyc, beda na Ciebie czekaly Twoje wlasne dzieci:) powkurzaj sie troche, poklnij ale we nie placz, nie zalamuj sie bo to nie pomoze.

zawroty glowy, no i oczywiscie bol i klucie w podbrzuszu. czasami mam wrazenie ze woda ze mnie wylatuje. kawa jakos mi nie smakuje, dzis kakao pilam :)
To dobre znaki
Kilka dziewczyn tu pisalo o bolu plecow... a ze mnie od rana bola jak nie wiem to se wmawiam :D normalnie bym powiedziala zetym od nadmiaru lezenia ale wlasnie mnie bola jak chodze:p

Z mrozakow teoretycznie za wieksze szanse nawet o 10%. No niestety los nam plata figle, dla pocieszenia ci powiem ze tu niektore dziewczyny czekaja po kilka miesiecy, ja tez pierwsze podejscie mialam koncem maja a drugie dopiero teraz. Jakos przetrzymasz, bedziesz miala dla kogo zyc, beda na Ciebie czekaly Twoje wlasne dzieci:) powkurzaj sie troche, poklnij ale we nie placz, nie zalamuj sie bo to nie pomoze.
Dziękuję kochana ;))) już teraz trochę mi lepiej A wyzyje się w pracy będę miała 12 godzin na to !!:) A jeszcze mam pytanie moje bąbelki mają po 12 i 14 a jaka jest odpowiednia wielkosc?

reklama
Do góry