reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale gdzie to masz? W macicy? Polipy z reguly nie sa grozne, moga tylko przeszkodzic w implantacji zarodka wiec lepiej go wyciac. Ja mialam w tamtym roku usuwanego, to nic strasznego. Jajcow masz w sam raz, zrobisz sobie cykl przerwy, pozbedziesz sie dziada, oczyscisz z lekow i uda sie za pierwszym razem, zobaczysz! Wiem ze czekanie i strata czasu jest najgorsza ale czas i tak minie a od ciebie zalezy jak go wykorzystasz.
Jak to zobaczyłam na monitorze to już nic innego nie słyszałam tylko łzy same naplywaly do oczu :(( do piątku ochlone i zobaczymy... Tak liczyłam że to będzie już ten czas A tu co:( tylko czy z mrozakow nie są mniejsze szanse?:( co za dzien:( cykl przerwy A ja czuje jakbym nic nie zrobiła w tym kierunku.....:(

Jak to zobaczyłam na monitorze to już nic innego nie słyszałam tylko łzy same naplywaly do oczu :(( do piątku ochlone i zobaczymy... Tak liczyłam że to będzie już ten czas A tu co:( tylko czy z mrozakow nie są mniejsze szanse?:( co za dzien:( cykl przerwy A ja czuje jakbym nic nie zrobiła w tym kierunku.....:(
mnie powiedzieli ze sa wieksze szanse z mrozaczkow

Z mrozakow teoretycznie za wieksze szanse nawet o 10%. No niestety los nam plata figle, dla pocieszenia ci powiem ze tu niektore dziewczyny czekaja po kilka miesiecy, ja tez pierwsze podejscie mialam koncem maja a drugie dopiero teraz. Jakos przetrzymasz, bedziesz miala dla kogo zyc, beda na Ciebie czekaly Twoje wlasne dzieci:) powkurzaj sie troche, poklnij ale we nie placz, nie zalamuj sie bo to nie pomoze.

zawroty glowy, no i oczywiscie bol i klucie w podbrzuszu. czasami mam wrazenie ze woda ze mnie wylatuje. kawa jakos mi nie smakuje, dzis kakao pilam :)
To dobre znaki
Kilka dziewczyn tu pisalo o bolu plecow... a ze mnie od rana bola jak nie wiem to se wmawiam :D normalnie bym powiedziala zetym od nadmiaru lezenia ale wlasnie mnie bola jak chodze:p

Z mrozakow teoretycznie za wieksze szanse nawet o 10%. No niestety los nam plata figle, dla pocieszenia ci powiem ze tu niektore dziewczyny czekaja po kilka miesiecy, ja tez pierwsze podejscie mialam koncem maja a drugie dopiero teraz. Jakos przetrzymasz, bedziesz miala dla kogo zyc, beda na Ciebie czekaly Twoje wlasne dzieci:) powkurzaj sie troche, poklnij ale we nie placz, nie zalamuj sie bo to nie pomoze.
Dziękuję kochana ;))) już teraz trochę mi lepiej A wyzyje się w pracy będę miała 12 godzin na to !!:) A jeszcze mam pytanie moje bąbelki mają po 12 i 14 a jaka jest odpowiednia wielkosc?

reklama
Do góry