reklama
meg86
Fanka BB :)
Już nie. Czasie lekkie plamienie ale w szpitalu dalej jestem i każa leżećDaj znać jak po usg , trzymamy kciuki [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
meg86
SuperJest wszystko ok jak na razie baby skacze w brzuchu jak zwariowane . W poniedziałek mam się stawić do mojego ginka. Czekam na m i do domku
W domu się oszczędzaj
Ilona 88
Super [emoji4]to do domku i na kanapę [emoji6]wstawać tylko siusiu i do lodówki [emoji6]Jest wszystko ok jak na razie baby skacze w brzuchu jak zwariowane . W poniedziałek mam się stawić do mojego ginka. Czekam na m i do domku
Liv26
Postaram się ale z 4latkiem w domu będzie ciężkoSuper [emoji4]to do domku i na kanapę [emoji6]wstawać tylko siusiu i do lodówki [emoji6]
dżoasia
ja 2 plastry dziennie tak z doskoku po kawałkuWłaśnie ile tego ananasa?
dżoasia
Pozwolę sobie poprawić - MaluszkiLiv będzie dobrze.... daj znać.. . Trzymamy kciuki.. trzymaj sie...
@Dzoasia w poniedziałek kciuki beda zaciśnięte..... niech maluSzek zostanie z Mamusia...
@zylwia ja też rzadko odczuwam jajniki czasem cos zakluje.... czekamy na informacje jutro ile jest pieknych Jajeczek..
Dziewczyny bólem jajników a raczej jego brakiem się nie przejmujcie - mnie nic ani razu nawet nie zakuło, kompletnie... Czułam się super, śmigałam do pracy na rowerze do samej punkcji a i pracę mam fizyczną ciężką. Lekarz nie chciał wierzyć jak mnie widział A rosło ok 15 pęcherzyków, tylko, że były trochę nierówne i finalnie pobrali 9 komórek, z czego 7 było ok i wszystkie 6 zapładnianych się pięknie rozwinęło - u Was też będzie super Trzymam kciuki za Wasze jajca
dżoasia
przegrzewać brzucha nie będę ale po pierwszym transferze trochę mnie nosiło, nie leżałam, żyłam normalnie jadłam lody itp ale nie wiem co wpłynęło na niepowodzenie więc teraz coś zmienię tak dla spokoju umysłuTo mają Marcelina ms 4 pory roku
Gorąca kawa + sok pomarańczowy z lodem .
2 litry wody z lodem + litr gorącej zupy
W zleceniach miałam Zakaz leżenia dużo spacerów i by nie przrgrzewac brzucha ( nie obkrecac się kocsmi)
Aaaa i od stymulacji 1 awokado dziennie
Tyle z zaleceń z mojej strony .
Powodzenia
gosia321
[/QUOTE]Gosia
No taką decyzję podjęliśmy. Ja mam amh 16 więc z produkcją nie mam problemu nawet na małych dawkach, tylko bardzo źle znoszę stymulację i zawsze jest hiperka
Ale jak będzie można wszystkie to się poświęcę i każę trzymać wszystkie do 5 doby.
Póki co dalej jestem na lekach bo beta wciąż rośnie choć coraz żałośniej - ostatni przyrost 25%
We wtorek usg i to już będzie koniec mojej ciąży.
Czy wiecie dziewczyny jak dlugo się czeka żeby beta spadła do 0?
Przykro mi ze tak sie stalo
Spadek bety jest rzecza indywidualna jednym spada szybko a niektore tak jak przykladem byla tu Pixi_Dixi czekaja bardzo dlugo. Dobrze pamietam ze podchodzisz w Invictie? Jesli tak to tam jest mozliwosc zaplodnienia 50 na 50 a nawet podania 1 zarodka z nasieniem emka i drugiego z nasieniem dawcy. A 3 pelna procedura wszedzie uprawnia do zaplodnienia wszystkich zarodkow tak jest w ustawie.
reklama
gosia321
To nie zalezy od kliniki to jest decyzja lekarza bo sa pewne wskazania ktore pozwalaja juz od 1 ivf zaplodnic wszystko ale wiaze sie to z papierologia bo trzeba wypelnic stos papierow zeby wykazac ze bylo to wskazaniem w razie kontroli a nie kazdemu lekarzowi chce sie w to bawic.Nam niestety odmówili choć nasienie też bardzo złe. Myślę że w każdej innej klinice by się zgodzili.
Podziel się: