reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To będzie najprawdopodobniej druga połowa września. Aktualnie czekam na @ i mam rozpocząć branie estrofemu od 3 dnia cyklu.Między 11 a 13 dniem cyklu mam przyjechać na kontrolę,jeśli nic się nie opóźni to wypadnie to między 13 a 15 września.Wtedy też okaże się jak endometrium rośnie.A jak się sprawy u Ciebie mają?Jak Twoje nastawienie i sampoczucie?W poniedziałek będzie Twój dzień:-)
O to zleci:) jak przyjdzie @ to ani sie obejrzysz a bedzie transfer, mi leci teraz leci szybko, najgorsze byly te "puste" cykle w ktorych nic sie nie dzialo. A tak ogolnie to im blizej tym wiekszy spokoj mnie ogarnia :) i dobrze! Jeszcze sie nasraczkuje przed beta:p

Ja nie miałam wyboru... Od razu przy wypełnianiu dokumentów zostalo mi powiedziane, że tylko jeden bo jestem za młoda itd. Mam 26 lat jakby co :). Jakoś nie dramatyzowałam z tego powodu, że jeden a z czasem stwierdziłam, że może i dobrze bo mamy dwie blastki jakby nie było dwie szanse;)
A to bedzie u ciebie pierwsze podejscie? Sorka ze pytam ale juz nie ogarniam:) u mnie za pierwszym razem tez dalu jeden bo mloda i ze niby duze szanse... ja 28:) dobrze sie nie skonczylo ale teraz chce zaryzykowac bo cos mi sie wydaje ze mi sie "naleza" blizniaki :) jedno dla mnie jedno dla m :) ale jakbym miala 2 to tez pewnie wolalabym miec 2 proby niz 1:)

A to bedzie u ciebie pierwsze podejscie? Sorka ze pytam ale juz nie ogarniam:) u mnie za pierwszym razem tez dalu jeden bo mloda i ze niby duze szanse... ja 28:) dobrze sie nie skonczylo ale teraz chce zaryzykowac bo cos mi sie wydaje ze mi sie "naleza" blizniaki :) jedno dla mnie jedno dla m :) ale jakbym miala 2 to tez pewnie wolalabym miec 2 proby niz 1:)
Tak, pierwsze :) punkcje miałam 13.06 i musiałam odpocząć bo miałam prawdopodobieństwo hiperki chociaż to wszystko przeszłam mega dobrze aż sie dziwiłam bo wszystkie skutki uboczne to ja :p no to trzymam za nas kciuki :):)

@shaggy , @zylwia , @czarnu1a wszystko dobrze wpisałam ?

Na dzisiaj nikt się nie wpisywał . Tak czy tak trzymam za Was wszystkie kciuki !
To już ostatnia sobota sierpnia, dajcie czadu i łapcie energie od słońca :-D
Miłego dnia kochane :happy2:
Tak i dziękuję bardzo:) ale się stresuje.... wizytę mam o 11.30 ...juz bym chciała żeby było jutro :( ... rzadko czuje jakby jajniki mnie bolaly...to źle ?

Gosia
No taką decyzję podjęliśmy. Ja mam amh 16 więc z produkcją nie mam problemu nawet na małych dawkach, tylko bardzo źle znoszę stymulację i zawsze jest hiperka :(
Ale jak będzie można wszystkie to się poświęcę :p i każę trzymać wszystkie do 5 doby.
Póki co dalej jestem na lekach bo beta wciąż rośnie choć coraz żałośniej - ostatni przyrost 25% :(
We wtorek usg i to już będzie koniec mojej ciąży.
Czy wiecie dziewczyny jak dlugo się czeka żeby beta spadła do 0?[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry