reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wypisuja mnie. Czekam już tylko na usg. Już nie krwawie. Tylko przy podcieraniu na papierze zostaje trochę brazowawej krwi . W poniedziałek mam się zgłosić do mojego ginekologa . Teraz tylko mam nadzieję na usg zobaczyć że wszystko ok jest . Dzięki dziewczynki za kciuki.
Super odpoczywaj w domku lez i pachnij i nic poza tym. Hehe zrob z emka sluzaca a co nalezy ci sie :)

reklama
Pozwolę sobie poprawić - Maluszki :D:D:D
Dziewczyny bólem jajników a raczej jego brakiem się nie przejmujcie - mnie nic ani razu nawet nie zakuło, kompletnie... Czułam się super, śmigałam do pracy na rowerze do samej punkcji a i pracę mam fizyczną ciężką. Lekarz nie chciał wierzyć jak mnie widział :p A rosło ok 15 pęcherzyków, tylko, że były trochę nierówne i finalnie pobrali 9 komórek, z czego 7 było ok i wszystkie 6 zapładnianych się pięknie rozwinęło - u Was też będzie super :D Trzymam kciuki za Wasze jajca :D

Dzoasia kochana wybacz... oczywiście niech zostaną malusZki z Mamusia :)
Ja juz po wizycie pęcherzyki trosKę podrosly jeszcze dwa dni menoupr większa dawka 225... I w poniedziałek wizyta jak będzie wszystko ok będą dojrzałe to w środę najprawdopodobniej punkcja:):)

Dzoasia kochana wybacz... oczywiście niech zostaną malusZki z Mamusia :)
Ja juz po wizycie pęcherzyki trosKę podrosly jeszcze dwa dni menoupr większa dawka 225... I w poniedziałek wizyta jak będzie wszystko ok będą dojrzałe to w środę najprawdopodobniej punkcja:):)
No to super! To szykuj się na następny pon na transferek :D

reklama
Do góry