reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wypisuja mnie. Czekam już tylko na usg. Już nie krwawie. Tylko przy podcieraniu na papierze zostaje trochę brazowawej krwi . W poniedziałek mam się zgłosić do mojego ginekologa . Teraz tylko mam nadzieję na usg zobaczyć że wszystko ok jest . Dzięki dziewczynki za kciuki.

Wypisuja mnie. Czekam już tylko na usg. Już nie krwawie. Tylko przy podcieraniu na papierze zostaje trochę brazowawej krwi . W poniedziałek mam się zgłosić do mojego ginekologa . Teraz tylko mam nadzieję na usg zobaczyć że wszystko ok jest . Dzięki dziewczynki za kciuki.
Będzie wszystko dobrze. Daj znać po usg. Kciuki

Liv będzie dobrze.... daj znać.. . Trzymamy kciuki.. trzymaj sie...:)
@Dzoasia w poniedziałek kciuki beda zaciśnięte..... niech maluSzek zostanie z Mamusia...:)
@zylwia ja też rzadko odczuwam jajniki czasem cos zakluje.... czekamy na informacje jutro ile jest pieknych Jajeczek.:).

Dobra to imbir i cynamon idą w ruch :D Zupki gulasze itp do porzygania :D:D:D Trochę to może i śmieszne dla niektórych ale z drugiej strony skoro w labo muszą mieć idealnie stałą temp to i w macicy też. A moja bratowa opowiadała, że jak z młodym była w ciąży i raz się napiła czegoś zimnego to aż go "otrzepało" :) I też jadła/piła wszystko na ciepło lub przynajmniej w temp pokojowej potem. Dzięki za kciuki, na pewno się odwdzięczę/odwdzięczymy :D
To mają Marcelina ms 4 pory roku :rolleyes:
Gorąca kawa + sok pomarańczowy z lodem .
2 litry wody z lodem + litr gorącej zupy :)
W zleceniach miałam Zakaz leżenia dużo spacerów i by nie przrgrzewac brzucha ( nie obkrecac się kocsmi;))
Aaaa i od stymulacji 1 awokado dziennie
Tyle z zaleceń z mojej strony .
Powodzenia

Gosia
No taką decyzję podjęliśmy. Ja mam amh 16 więc z produkcją nie mam problemu nawet na małych dawkach, tylko bardzo źle znoszę stymulację i zawsze jest hiperka :(
Ale jak będzie można wszystkie to się poświęcę :p i każę trzymać wszystkie do 5 doby.
Póki co dalej jestem na lekach bo beta wciąż rośnie choć coraz żałośniej - ostatni przyrost 25% :(
We wtorek usg i to już będzie koniec mojej ciąży.
Czy wiecie dziewczyny jak dlugo się czeka żeby beta spadła do 0?
[/QUOTE]
mnie 2,5 m ca

Daj znać jak po usg , trzymamy kciuki [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry