reklama
Liv26
Fanka BB :)
Wypisuja mnie. Czekam już tylko na usg. Już nie krwawie. Tylko przy podcieraniu na papierze zostaje trochę brazowawej krwi . W poniedziałek mam się zgłosić do mojego ginekologa . Teraz tylko mam nadzieję na usg zobaczyć że wszystko ok jest . Dzięki dziewczynki za kciuki.
meg86
Będzie wszystko dobrze. Daj znać po usg. KciukiWypisuja mnie. Czekam już tylko na usg. Już nie krwawie. Tylko przy podcieraniu na papierze zostaje trochę brazowawej krwi . W poniedziałek mam się zgłosić do mojego ginekologa . Teraz tylko mam nadzieję na usg zobaczyć że wszystko ok jest . Dzięki dziewczynki za kciuki.
Agnieś191
Właśnie ile tego ananasa?Ja również Smacznego ananasa
Ewunka
To mają Marcelina ms 4 pory rokuDobra to imbir i cynamon idą w ruch Zupki gulasze itp do porzygania Trochę to może i śmieszne dla niektórych ale z drugiej strony skoro w labo muszą mieć idealnie stałą temp to i w macicy też. A moja bratowa opowiadała, że jak z młodym była w ciąży i raz się napiła czegoś zimnego to aż go "otrzepało" I też jadła/piła wszystko na ciepło lub przynajmniej w temp pokojowej potem. Dzięki za kciuki, na pewno się odwdzięczę/odwdzięczymy
Gorąca kawa + sok pomarańczowy z lodem .
2 litry wody z lodem + litr gorącej zupy
W zleceniach miałam Zakaz leżenia dużo spacerów i by nie przrgrzewac brzucha ( nie obkrecac się kocsmi)
Aaaa i od stymulacji 1 awokado dziennie
Tyle z zaleceń z mojej strony .
Powodzenia
Evelin83
[/QUOTE]Gosia
No taką decyzję podjęliśmy. Ja mam amh 16 więc z produkcją nie mam problemu nawet na małych dawkach, tylko bardzo źle znoszę stymulację i zawsze jest hiperka
Ale jak będzie można wszystkie to się poświęcę i każę trzymać wszystkie do 5 doby.
Póki co dalej jestem na lekach bo beta wciąż rośnie choć coraz żałośniej - ostatni przyrost 25%
We wtorek usg i to już będzie koniec mojej ciąży.
Czy wiecie dziewczyny jak dlugo się czeka żeby beta spadła do 0?
mnie 2,5 m ca
Ilona 88
Daj znać jak po usg , trzymamy kciuki [emoji4]Wypisuja mnie. Czekam już tylko na usg. Już nie krwawie. Tylko przy podcieraniu na papierze zostaje trochę brazowawej krwi . W poniedziałek mam się zgłosić do mojego ginekologa . Teraz tylko mam nadzieję na usg zobaczyć że wszystko ok jest . Dzięki dziewczynki za kciuki.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: