reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wyslane! [emoji16]
Wybacz poslizg, wczoraj zapomnialam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A o mnie pamiętałas? :) bertha@poczta.onet.pl :)

Ja nie z tego wątku, ale odpisze :)
Miałam u nich dwa tygodnie wyciszania, a potem 11 dni stymulacji

Witajcie przy okazji :) poczytuję was od jakiegoś już czasu ale dopiero teraz mam śmiałość się pokazać ;)
O, dziękuje! :)
A przypomnij mi, byłaś u Lewego może?

reklama
Tu malo ktory lekarz uznaje ciaze Po ivf jako inna niz te zaplodniona naturalnie stad usg dopiero w 12 tc ( Ja 13 t 4d)

Pierwsze usg ribi kkinika widzi serduszko i tyle

Ciekawe ile bede czekac na list ze szpitala i na ktory tydzień mnie umowia, a ty jak mialas pierwsze usg, to badania prenatalne ci robili? Mi niby maja robic z usg badania w szpitalu.

Też tak myślę
Czuje do niego niechęć i nie wiem czy z czasem się to zmieni
Napewno Jest niechęć Ale jak by nie było to razem chcieliście tego dziecka razem o nie walczyliscie więc musiała być miłość nie wierzę że nie było nic więc sie dziwię że tak z dnia na dzień można wszystko przekreślić nie wiem moze młoda jestem i tak myślę Ale ja bym próbowała porozmawiać wyjaśnić chyba wszystko da sie wyjaśnić i dojść do porozumienia Ale najważniejsze jest dziecko dbajcie o siebie ;) trzymam mocno kciuki aby bylo dobrze

Jeśli chodzi o crio na naturalnym to wszystko jest zależne od twojego cyklu . Ja przy 28 byłam na pierwszym Usg w 10 dniu cyklu później jeszcze dwa razy . Gdy pęcherzyk już był gotowy dali mi zastrzyk i od tego dnia obliczyli zależnie od zarodka czy z 3 doby czy z 5 doby dzień podania . Osobiście twierdze ze cykl sztucznym na crio daje większe szanse . Jest bardzo ciężko trafić w naturalny cykl kobiety a dodatkowe leki na sztucznym wspomagają twoje endometrium a tu wiem ze u każdej bywa różnie .

Popieram. Ja na sztucznym miałam transfer blastocysty w 17dc bo już endo było gotowe. I jeśli się podróżuje do kliniki to też jest dużo łatwiej zaplanować wszystko.
@stacy jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pytaj śmiało. Powodzenia z Twoim transferem.

Trzymam mocno kciuki! Nie ma innej opcji, musi być dobrze! Kiedy będziesz miała transfer?
Nie mam jeszcze daty. Najpierw kolejna histeroskopia bo zmagam się z polipami niestety i to mógł być powód nieudanych transferów więc teraz przygotować trzeba jak najbardziej optymalne środowisko w macicy.... jak dobrze pójdzie do październik lub listopad... jeju jak to się ciągnie...

reklama
Do góry