reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam co wizytę usg ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak samo - raz w miesiacu od 9tyg ciazy (plus serduszkowa), a przez ostatni miesiac mialam juz co tydzien.
Uwazam, ze usg powinno byc na kazdej wizycie, ot dla spokoju ducha matki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak. Jest codziennie i się martwi ale dla mnie to nic nie zmienia niestety
Nie chcesz spróbować dam mu szansę nie kochasz już go ? Może naprawdę chodź spróbuj mu wybaczyć porozmawiać szczerze może do niczego nie doszło między nim a ta kobieta to dobrze że Ciebie odwiedza i sie martwi ą jak sie czujesz ? Nadal krwawisz

od początku ciąży. co pozwala wykluczyć takie nieprawidłowości jak np ciąża pozamaciczna. znam dziewczynę, która mieszka w Anglii i 3 miesiące chodziła z zaśniadem...dla mnie to nieludzkie, ale każdy ma swoje zdanie. ja się leczę akurat tylko prywatnie, ale na NFZ wiem, że nikt nie robi problemu ....

No to robia w klinice w 5 tc wtedy widac gdzie jest zarodek potem juz normalne usg w 12 tc a Po 22 tc mozna miec wiecej gratis Ale tylko wtedy kiedy ciaza zagrozona

W Uk roznie wiem to bywa Ale to nie tylko w Uk myla Sue lekarze a na calym swiecie...

Kto mial dlugi protokoł w Novum? ile trwalo u was wyciszanie jajnikow a potem stymulacja wlasciwa?

Ja nie z tego wątku, ale odpisze :)
Miałam u nich dwa tygodnie wyciszania, a potem 11 dni stymulacji

Witajcie przy okazji :) poczytuję was od jakiegoś już czasu ale dopiero teraz mam śmiałość się pokazać ;)

Nie chcesz spróbować dam mu szansę nie kochasz już go ? Może naprawdę chodź spróbuj mu wybaczyć porozmawiać szczerze może do niczego nie doszło między nim a ta kobieta to dobrze że Ciebie odwiedza i sie martwi ą jak sie czujesz ? Nadal krwawisz

Ale skoro pisze, ze lepiej jej bez niego to czemu ma sie zmuszac i mu wybaczac?
Nie sadze, zeby podjela decyzje o rozstaniu ot tak... Wg mnie czasami lepiej sie rozstac niz byc ze soba mimo wszytsko.

Już nie. Narazie jest dobrze
A co do niego to nie wiem
Może kiedyś się ułoży ale narazie skupiam się na dziecku

reklama
Do góry