reklama
stacy
Fanka BB :)
Witam,
Czy mógłby mi ktoś opisać jak wygląda przygotowanie do CRIO na cyklu naturalnym? W którym dniu cyklu powinnam być już w klinice? Kiedy odbywa się sam zabieg przed pęknięciem czy już po? Jestem zielona w temacie bo będziemy podchodzić 1 raz.
Czy mógłby mi ktoś opisać jak wygląda przygotowanie do CRIO na cyklu naturalnym? W którym dniu cyklu powinnam być już w klinice? Kiedy odbywa się sam zabieg przed pęknięciem czy już po? Jestem zielona w temacie bo będziemy podchodzić 1 raz.
meg86
Nie pomogę bo nie wiem nic na ten temat a kiedy masz wizytę? Jutro?Dziewczyny 3 rano u mnie a obudzilam sie bo mnie skurcz w macicy zlapal taki strasznie mocny ale tylko jeden... wczoraj wieczorem mialam takie mocne uklucie yez jedno... zastanawiam sie bo mam drugi pecherzyk ktory podobno jest pusty i gdyby mial sie wchlonac to ja bym cos czula? Bo nie wiem co mam myslec. Przestraszylam sie[emoji17]
kredka82
Za tydzien. Ale zobacze jak bedzie dzis. Na razie ok[emoji6]Nie pomogę bo nie wiem nic na ten temat a kiedy masz wizytę? Jutro?
kredka82
@ przyszla? Myslalam o Tobie wczorajWitam,
Hej jak sie czujesz dzisiaj nadal krwawisz o której obchód ?Nie pomogę bo nie wiem nic na ten temat a kiedy masz wizytę? Jutro?
Tez w nastepnym cyklu bede podchodzila.Witam,
Mi kazali 3 dni przed spodziewana @przykleic plastry z estradiolem i w pierwszym dniu@zadzwonic wtedy ustala wizyte.Tez bede na cyklu naturalnym.
reklama
stacy
Tak Kredzia przyszła @. I tak teraz próbuję doczytać jak to wygląda, bo muszę zarezerwować pokój.
Podziel się: