meg86
Fanka BB :)
Miałam usg dzidziuś żyje ale jest krwiak.Hej jak sie czujesz dzisiaj nadal krwawisz o której obchód ?
Czekam na wizytę może coś więcej powiedzą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam usg dzidziuś żyje ale jest krwiak.Hej jak sie czujesz dzisiaj nadal krwawisz o której obchód ?
Ja miałam dlużej. I to właśnie chyba było 15 dni.Dziewczyny mam pytanie o czas stymulacji. Czy lekarz może wydłuzyc stymulacje? wiem ze ogolnie trwa od 10 do 13 dni chyba. A czy np. do 15 dni moze przedluzyc?
Trzymam bardzo mocnoDziewczyny jestem w szpitalu
Po spacerze dostałam krwotok i zostawiają mnie na podtrzymaniu bo jest zagrożone poronieniem
Muszę leżeć. Dzidziuś się trzyma a was proszę o kciuki
Sol - mogę Ci prosić abyś mi przybliżyła jak wygląda przygotowanie CRIO. W którym dniu cyklu i itd?
Dzidziuś żyje ale pod nim jest krwiak który zabiera mu krew i nie wiadomo co będzie.
Czekam Jeszce na wizytę to może coś więcej powiedzą
Dalej proszę was o kciuki
Dzidziuś żyje ale pod nim jest krwiak który zabiera mu krew i nie wiadomo co będzie.
Będzie dobrze.Dzidziuś żyje ale pod nim jest krwiak który zabiera mu krew i nie wiadomo co będzie.