Ja w 7 tyg trafiłam do szpitala z plamieniami i nic konkretnego mi nie powiedzieli. W karcie też miałam poronienie zagrażające. Dostawałam tylko duphaston i kwas foliowy. Nic wiecej na tym etapie nie mogą zrobic. Kazali leżeć. Po kilku dniach przeszło i u Ciebie też na pewno tak będzie. Gdyby coś sie działo to wyszłoby to na usg. Trzymaj sie dzielnie, leż i postaraj się nie zamartwiać. [emoji10]Kurcze zawsze coś musi być nie tak
Ja mam krwotoki i powinni coś zrobić a tu tylko tabletki
reklama
Rustynka
Fanka BB :)
Bardzo dobry pomysł z tym salonem trochę Ci się zejdzie. Nie będziesz miała czasu myśleć.Kurczę nie wiedziałam że tak mnie te wino załatwi wino tym razem wygralo hehe A tak to jest lepiej się czuje Ale bym chciała aby ta @ już byla
Dobranoc dziewczęta , wysypiajcie się bo jak już będą wasze szkraby to nie pośpicie [emoji12] kolorowych snów różowych bądź niebieskich [emoji64] [emoji66]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczekiwanie2017
Kurczę nie wiedziałam że tak mnie te wino załatwi wino tym razem wygralo hehe A tak to jest lepiej się czuje Ale bym chciała aby ta @ już byla
U mnie @ przychodziła 1-2 dnia po odstawieniu leków, ale różnie tu u dziewczyn bywało. A wino na krążenie też dobre a tu chłodne wieczory więc oby na zdrowi Ci poszło
to tak jak ja fakt - już mi pisałaś kiedys teraz kojarzę a jakie masz dawki?I mogę zapytac o Twoje amh? ja mam amh 0,9 i dawki to : rano gonapeptyl i po poludniu 150 menopur i 150 puregonJa przyjmuje puregon i menoupr i gonapeptyl.
suuuuper!!!!Aaaaaa!!! Mam wynik biopsji endometrium!!! Jest wszystko już dobrze!! Brak zapalenia!!! Yuppi!!! [emoji1323][emoji7][emoji1377][emoji471]
A to oznacza ze od 1dc (za jakieś 2 tyg) zaczynam antyki! W międzyczasie robię badania. Teraz tylko oby wymaz był czysty - to jedyna moja zmora - i już nic nie będzie w stanie mnie zaskoczyć!!
A to super!
hahaha jestem z Toba myślami w poniedziałekfizycznie dobrze się czuję a psychiatrycznie to już nie mogę się doczekać kiedy zacznę łykać to relanium bo zaczynam fiksować jakbym miała maturę w ten pn ;P
trzymam mocno kciukasy!!!Dziewczyny jestem w szpitalu
Po spacerze dostałam krwotok i zostawiają mnie na podtrzymaniu bo jest zagrożone poronieniem
Muszę leżeć. Dzidziuś się trzyma a was proszę o kciuki
Meg trzymam za was kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110] maluszek silny jest, bedzie dobrze. Duzo odpoczywaj.Dziewczyny jestem w szpitalu
Po spacerze dostałam krwotok i zostawiają mnie na podtrzymaniu bo jest zagrożone poronieniem
Muszę leżeć. Dzidziuś się trzyma a was proszę o kciuki
kredka82
Dziewczyny 3 rano u mnie a obudzilam sie bo mnie skurcz w macicy zlapal taki strasznie mocny ale tylko jeden... wczoraj wieczorem mialam takie mocne uklucie yez jedno... zastanawiam sie bo mam drugi pecherzyk ktory podobno jest pusty i gdyby mial sie wchlonac to ja bym cos czula? Bo nie wiem co mam myslec. Przestraszylam sie[emoji17]
reklama
to tak jak ja fakt - już mi pisałaś kiedys teraz kojarzę a jakie masz dawki?I mogę zapytac o Twoje amh? ja mam amh 0,9 i dawki to : rano gonapeptyl i po poludniu 150 menopur i 150 puregon
Jasne ja mam Amh 3.04 a przyjmuje wieczorem tak dwa dni sam puregon raz 200 raz 100 potem 3 i 4 dZień perugon po 50 i menoupr po 75 potem 5 i6 dzień sam menoupr po 150.... I cal y czas gonapeptyl rano...
Podziel się: