Ważne jest badanie beta hcg we krwi[emoji6]transfer mialam 7.08 dzis mija 14 dzien
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ważne jest badanie beta hcg we krwi[emoji6]transfer mialam 7.08 dzis mija 14 dzien
I nie mialas po nim bolu podbrzusza?Ja mialam atoziban przy poprzedniej probie i tez nie pomoglo.
Jejku kochana tak sie cieszę [emoji4] ! To teraz spokojnych juz 8 miesięcy [emoji8]Jestem po pierwszej wizycie Ze mną został jeden maluszek - jest przepiękny Ma prawie 8 mm długości i bije mu serduszko Jestem bardzo szczęsliwa i zaczynam wierzyć że to dzieje się naprawdę
Każdej staraczce tu życzę jak najszybciej takich chwil!!!
Gratuluję. Super wiesciJestem po pierwszej wizycie Ze mną został jeden maluszek - jest przepiękny Ma prawie 8 mm długości i bije mu serduszko Jestem bardzo szczęsliwa i zaczynam wierzyć że to dzieje się naprawdę
Każdej staraczce tu życzę jak najszybciej takich chwil!!!
Nie poddawaj się jeszcze. Jeszcze nic straconegoNa jutro mam umówioną wizytę.
K...a, nie tak miało być
Ważne jest badanie beta hcg we krwi[emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Gratulacje [emoji7]transfer mialam 7.08 dzis mija 14 dzien
Gratulacje [emoji7]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Hey ja juz za chwile zaczne IVF treatment tu w UK;-) Bardzo sie ciesze i jestem pozytywnie nastawiona, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko dobrze sie uklada. Pozdrawiam!
Ja jestem w PolsceRozumiem ten brak wyczucia u ludzi-brak swiadomosci czy wyczucia. Ja zaczynam pierwszy cycle za miesiac juz mam nadzieje, w jakiej czesci uk jestes?