reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny Ja w sprawie tsh tf4 , przyszly wyniki i mAm tsh 2.66 a tf4 9.8, kiedys nie patrzylam na to az tak dokad zbadali przed ivf i bylo i tsh byko wysokie czyki to ten problem z zsjdciem w ciaze tak ? Musze brac leki chyva caly czas na ten thyroid do konca zycia czy co ? Zeby bylo na pozomie 1 i tf4 10.3.....
kto jest obeznany prosze o rade

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Musisz kochana to napewno isc do endokrynologa hormonow tarczycy nie bierze sie na wlasna reke musi ci ustawic wszystko lekarz zrobic dodatkowe badania zeby sprawdzic czy to niedoczynnosc czy hashimoto

dzięki Kochana, troche się podłamałam. To sport może je ruszyć?? Dzwonili do Ciebie???
Zdrowy tryb zycia duzo pomaga, wiadomo ze tak jak nie tyje sie w tydzien to i nie schudnie sie w tydzien, tak samo nie rozruszasz metabolizmu w kilka dni. Ale warto ruszyc tyleczek chocby byly faktycznie te 2 pecherzyki to lepiej dostarczyc im tlenu jak najwiecej:) sama przez kilka lat sie zapuscilam ii to strasznie ale wychodze powoli na prosta - w tym roku kupilam se rower i jezdze do pracy oprocz tego czasem pobiegam albo w weekend jedziemy gdzies dalej na rowerze. No i zarelko zdrowsze zapodaje, choc ulegam pokusom. ale praca mi sprzyja i dzieki temu mi latwiej sie.pilnowac:)
A oprocz tego to z kliniki zadzwonili ale tylko po to zeby mi powiedziec ze jutro beda dzwonic jeszcze raz bo lekarz bedzie konsultowal sie z embriologiem... nie wiem w sumie w jakim celu - nie zapytalam bo mi cisnienie skoczylo - specjalnie dzwonilam wczesniej zeby sie przypomniec to mi wykrecil doktorek taki numer... w robocie to sie juz dziewczyny wqrwia... :/

Może dlatego że jesteśmy 3 lata po ślubie ;) sama zawsze dopytywałam młodych par kiedy dziecko ale od kiedy sama nie mogę wiem że takie pytania nie są na miejscu bo komuś można takimi słowami sprawić przykrość...

Gratulacje!! Tak wielka milosc w pieknym wieku ;)) ahh jak Ja bym
Chciala 21 lat;)))

Bedzie dobrze generalnie stwierdzono naukowo ze mlodsze maja wieksze szanse!!! Bedzue dobrze zobaczysz[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!! Tak wielka milosc w pieknym wieku ;)) ahh jak Ja bym
Chciala 21 lat;)))

Bedzie dobrze generalnie stwierdzono naukowo ze mlodsze maja wieksze szanse!!! Bedzue dobrze zobaczysz[emoji110]️[emoji110]️

Dziękuję :):*
wiem że będzie dobrze, musi być bo mam przy sobie najlepszego faceta pod słońcem, który mnie bardzo wspiera :)

relanium tanio - ja płaciłam ok 11 zł, progesteron - zależy jaki - za dupka płaciłam ok 34zł, lutinus 110zł/21 tabl a żel crinone 15 dawek 200zł
A powiedz mi jeszcze czy lekarz Ci mówił coś odnośnie brania estrofemu ?
Brałaś go jakoś w równych odstępach czasu ? ja mam brać 3tabletki na dzień. Też miałaś takie dawkowanie ?

reklama
Musisz kochana to napewno isc do endokrynologa hormonow tarczycy nie bierze sie na wlasna reke musi ci ustawic wszystko lekarz zrobic dodatkowe badania zeby sprawdzic czy to niedoczynnosc czy hashimoto

Kurcze gosia jutro mam lekarza a widzisz tak sobie dzus mysle napisali nieplodnosc idiopatyczna a to przeciez zaraz przed ivf JuZ mialam problem z tsh I tfr wiec czemu mam napisane idiopatyczna, moxe JuZ to mam od lat I nie wiedzialam , nigdy tych hormonow nie kontrolowalam ...zapomnialam o tobie cholewcia ze ty na onkologii , moglam od razu pukac do ciebie.
Teraz to JuZ wogole jutro ide do internisty po thyrox a ogolnie badanie to JuZ tam za tudzuen , dwa ,czas pokaze bo nic nirwiem co mnie czeka

Ciesze sie ze z praca wyklarowalas ;))

Do góry