DziekujePiekna beta tylko sie cieszyć[emoji5] powtórz za dwa dni gratuluję
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
reklama
Super, że Maluchy zdrowe [emoji7] [emoji7] Ja też zasłabłam ostatnio na usg, bo za długo leżałam na plecach. Lekarz kazał mi położyć sie na boku, głęboko oddychac i przeszło. Dzieci naciskają na żyłę główną i stąd zasłabnięcie. Mam zakaz spania i dłuższego leżenia na plecach.No i jestem po wizycie [emoji4] Oliwia i Filip zdrowo rosną i maja sie dobrze [emoji173] Filip wazy 450 g a Oliwia 490 g. A mi dzis podczas wizyty zrobilo sie slabo i troszke czasu spedzialam w gabinecie bo lekarz nie chcial mnie wypuscic.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje
bertha
Fanka BB :)
Nulia, gratulacje mialas jedna blastke podawana?
Ja mialam sam Menopur 225j. nic mi nie zmieniali w trakcie. Fajnie ze u ciebie dynamicznie zmieniaja jak widza taka potrzebe.
Jesli koty nie wychodza, jedza karme domowa, to nie maja jak stac sie nosicielami. no chyba ze damy im surowe zakazone mieso. Ale wtedy to i tak dotykajac tego miesa golymi rekami mozemy sie juz zarazic
Bede musiala mojego M przekonac do czyszczenia kuwety jak sie juz uda..
to kciuki zeby cos jeszcze ruszylo... U mnie wlasnie niewiele uroslo, 3 pobrali, 2 sie nadawaly i zaplodnily, ale zarodkow z tego nie bylo. Takze zalowalismy, ze nie przerwalismy stymulacji..Dziewczyny jestem po wizycie. Więc po końskiej dawce stymulacyjnej wychodowałam tylko 2 pecherzyki... i to małe Brałam Munopuri gonal po 150 oba. Teraz zamiast gonalu dostałam Puregon. W piątek kolejna wizyta. Tak sobie myślę, że może ja mam jakąś blokadę w głowie?!
Ja mialam sam Menopur 225j. nic mi nie zmieniali w trakcie. Fajnie ze u ciebie dynamicznie zmieniaja jak widza taka potrzebe.
Tak naprawde to nosicielami sa chyba myszy, szczury, ptaki. I jesli koty sa wychodzące i jedza myszy/ptaki, ktore moga byc zarazone, to wtedy staja sie tez nosicielami.Dokladnie. Jak ktos chce ryzykowac to jego wola. Toxo mozna sie zarazic w wielu miejscach, ale glownie koty sa nosicielami.
Jesli koty nie wychodza, jedza karme domowa, to nie maja jak stac sie nosicielami. no chyba ze damy im surowe zakazone mieso. Ale wtedy to i tak dotykajac tego miesa golymi rekami mozemy sie juz zarazic
Bede musiala mojego M przekonac do czyszczenia kuwety jak sie juz uda..
aniaAsia222
Paulinka ja dopiero teraz doczytałam że jesteśmy w tym samym wieku, rocznik 93 ?Nie będę piła nie chce znowu płakać bo po co to nie potrzebne do niczego nie chce ryzykować bo zawsze jak wypilam to jest płacz żal po tamtej ciąży wiec nie pije wgl alkoholu i jakoś mi z tym bardzo dobrze leze sobie i odpoczywam; ) jest lepiej a będzie jeszcze lepiej pogodzilam sie z tym że sie nie udało walka trwa będzie jeszcze dobrze ja to wiem
Nulia, gratulacje mialas jedna blastke podawana?
Miałam podane 2 blastki
No to wynik spoko może blizniaki. Ale taka beta dla jednej blastki tez ok[emoji6]Miałam podane 2 blastki
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
adunnnia90
Beta ładna[emoji4] moja beta przy dwoch blastkach w 9 dpt wyniosła 286.Miałam podane 2 blastki
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Konstancja27
Ja w 10 dpt miałam bete 110 a po 48 godzinach -271. Teraz ciąża potwierdzona Także ciesz się dziewczyno!Tak pierwsza i 11 DTP mam wrażenie ze strasznie wysoka.
reklama
Konstancja27
Dziewczyny zamieszczam moje szczęście Zdjęcie z wizyty piątkowej- zamieszczam dopiero teraz bo najpierw nie umiałam zmienić rozmiaru, potem część dziewczyn miała smutne wiadomości a potem trochę zapomniałam. Ale już się chwalę! 6 tc, widziałam już serduszko- cudownie!
Załączniki
Podziel się: