Gratulacje a zdjęcie to gdzie daj popatrzeć na te swoje szczęścia; )No i jestem po wizycie [emoji4] Oliwia i Filip zdrowo rosną i maja sie dobrze [emoji173] Filip wazy 450 g a Oliwia 490 g. A mi dzis podczas wizyty zrobilo sie slabo i troszke czasu spedzialam w gabinecie bo lekarz nie chcial mnie wypuscic.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Lekarz stwierdzil ze podczas usg jak lezalam na plecach to ktorys maluch musial na cos ucisnac. Teraz w domu kazal jak najwiecej lezec na lewym boku.Super że Dzieciaki rosna!!! O a czemu słabo??
adunnnia90
Gratulacje a zdjęcie to gdzie daj popatrzeć na te swoje szczęścia; )
Cos nie mialy ochoty dzisiaj na pozowanie do zdj [emoji7]
Śliczne te twoje dzieciątka; ) aby dalej tak pięknie sie rozwijały dużo zdrówka; )
meg86
Jasne ze takPewnie jedz i sprawdz nic nie zaszkodzi a bedziesz spokojniejsza,ja tez jak napisałam wczesniej jade w czwartek teraz go ginka a nie za tydzien akurat minie mi 2 tyg od wizyty, dziś byłam oddać krew i mocz do badań pozniej pojde po wyniki wiec mozna jechac a co chce sprawdzic czy jest wszytsko Ok
Uważam że lepiej częściej jeździć i być spokojniejsza
Ja wyniki zrobię w przyszłym tyg też przed wizytą kolejna
A tobie już ustało wszystko więc napewno będzie ok
meg86
Maluszki słodkie
Tak pierwsza i 11 DTP mam wrażenie ze strasznie wysoka.To pierwsza beta? Który dpt?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Piekna beta tylko sie cieszyć[emoji5] powtórz za dwa dni gratulujęTak pierwsza i 11 DTP mam wrażenie ze strasznie wysoka.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dziękuje za info tak zrobię.Powtórz w środę, powinno sprawdzić się po 48h? Minimalny wzrost powinien być o 66%
reklama
11 dptNo to super ze beta jest ładna; ) który to dzień po transferze ?
Podziel się: