reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, u mnie niestety nic dobrego. Właśnie przyjęli mnie na oddział. Podejrzenie pozamacicznej. Dostałam przed południem bóli brzucha, więc przyjechałam na izbę, a przy usg bardzo krwawiłam, jutro dodatkowe badania.[emoji22][emoji22][emoji22]
[emoji24] tak mi przykro[emoji24][emoji24][emoji24] moze jest jeszcze szansa?

reklama
Lekarz sam zapisal. Tak wlasnie chyba tak mialo byc ze w podobnych terminach mialysmy miec transfer. Oj czuje sie bardzo dobrze wszystkie nieprzyjemne objawy ciazy minely teraz jestesmy na etapie kompletowania pomalu wyprawki i czekamy na Oliwie i Filipa [emoji173] trzymam kciuki za Twoj transfer [emoji110] [emoji4]
A za leki cos kolo 400 zl placilam.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :* cudownie że będzie akurat parka no i wybrałaś śliczne imionka :) A masz jeszcze zarodki ?

W usg wyszedł jak to nazwała ,,pseudo pecherzyk,, ale nie była pewna, ale było też dużo płynu w zatoce Daglasa i podejrzewa, że to może być to. Ból był taki ciągły i tępy. Zadzwoniłam do lekarza, do które miałam jutro iść i kazał się zgłosić na izbę.

Tak mi przykro... Wierzę jednak, że wszystko dobrze się skończy.

Mam pytanie do dziewczyn które leczą się na tarczyce i biorą euthyrox. Miałyście może po stymulacji wahania tsh? Bo ja już nie daje rady czuję się tak koszmarnie jak przed leczeniem. Jak przystepowalam do procedury miałam tsh 1.1
Ja nie miałam żadnych wahań podczas stymulacji. Dopiero jak się okazało, że jestem w ciąży to TSH wyszło 6.6. A wynik 1.1 jest ok :) Moja pani dr mówiła mi, że już z dwóch opcji lepsza jest za niską wartość (nadczynnosc) niż za wysoka (niedoczynność) ;) Tarczyca niestety ma to do siebie, że lubi się wahać ;):(

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie niestety nic dobrego. Właśnie przyjęli mnie na oddział. Podejrzenie pozamacicznej. Dostałam przed południem bóli brzucha, więc przyjechałam na izbę, a przy usg bardzo krwawiłam, jutro dodatkowe badania.[emoji22][emoji22][emoji22]
Mam nadzieję że podejrzenia się nie potwierdza. Czekam jutro na dobre wieści

Do góry