reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Anett jak tam po imprezce? :D
:):) popiła ja wińska i poszalała na parkiecie w klubie :) oj fajnie było Maz juz chciał wracaca mi było wciaz mało :) wyluzowałam sie, tego mi było trzeba no iendo mam nadzieje wzmocniłam hahhaha Dziś cały dzien w wyrku spedzilismy z ksiazeczkami :) a Ty jak tam dziś?? :)

Hej dziewczyny, miałyście moze bóle głowy po duphastonie? Od tygodnia zażywam 2 razy dziennie i umieram mega migreny nie do opanowania. Zastanawiam sie czy to normalne...nawet juz rezonans głowy robiłam neurolog zlecil

:):) popiła ja wińska i poszalała na parkiecie w klubie :) oj fajnie było Maz juz chciał wracaca mi było wciaz mało :) wyluzowałam sie, tego mi było trzeba no iendo mam nadzieje wzmocniłam hahhaha Dziś cały dzien w wyrku spedzilismy z ksiazeczkami :) a Ty jak tam dziś?? :)
no to bajerancko :D i zazdraszczam tej niedzieli :D ja niestety kobieta pracująca w weekendy jestem i dziś w pracy. ale już zaczęłam wieczorną kurację wzrostu endo :D :p no i dziś mi brzuch już nie dokucza więc jest dobrze. wisielczy humor jak na razie zażegnany więc i psycha lepiej :D

Hej dziewczyny, miałyście moze bóle głowy po duphastonie? Od tygodnia zażywam 2 razy dziennie i umieram mega migreny nie do opanowania. Zastanawiam sie czy to normalne...nawet juz rezonans głowy robiłam neurolog zlecil
progesteron zagęszcza krew więc pij duuużo wody :) a migreny to bardziej może na te paskudne zmiany pogody? mi od dupka zawsze zatrzymuje sie woda w organizmie, że aż puchnę - i w ciągu ok 5 dni potrafi mi przybyć 3kg...

no to bajerancko :D i zazdraszczam tej niedzieli :D ja niestety kobieta pracująca w weekendy jestem i dziś w pracy. ale już zaczęłam wieczorną kurację wzrostu endo :D :p no i dziś mi brzuch już nie dokucza więc jest dobrze. wisielczy humor jak na razie zażegnany więc i psycha lepiej :D
no i super pracuj nad endo haha u nas dziś cały dzień lało więc nie chciało nam się ruszyć z wyrka :) ja nie moge się jutrzejszej wizyty doczekać az sie wywiem ile jajcoków. :):)

reklama
Do góry