Tak na NFZ bo są te badania refundowane Ale w klinikach o tym nie mówią: -((To chyba ty miałaś na NFZ bo ja płaciłam za mnie i męża ponad 1200zł wyszło same badanie genetyczne (kariotyp)
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
A bierzesz coś przeciwbólowego? Możesz spokojnie paracetamol np apap albo też nospe... Przeszło coś?Nadal mnie ten jajnik nawala zrobię obiad i chyba pojadę nie będę czekała bo to chyba nic nie da to trochę nie możliwe aby 3 tygodnie bolał jajnik com ? Jak bylo pobranych tylko 5 komórek???
kredka82
No to nastraszylyscie mnie. W takim razie bede bardziej uwazacJa liściastych surowych nie jjem wcale .
A resztę warzyw owoców parze wrzątkiem.
popiła ja wińska i poszalała na parkiecie w klubie oj fajnie było Maz juz chciał wracaca mi było wciaz mało wyluzowałam sie, tego mi było trzeba no iendo mam nadzieje wzmocniłam hahhaha Dziś cały dzien w wyrku spedzilismy z ksiazeczkami a Ty jak tam dziś??Anett jak tam po imprezce?
Mery trzymaj się! Trzymam kciuki zeby jednak wszystko dobrze sie skonczylo..Dziękuję dziewczyny za wsparcie, zobaczmy jutro co powiedzą.
dżoasia
no to bajerancko i zazdraszczam tej niedzieli ja niestety kobieta pracująca w weekendy jestem i dziś w pracy. ale już zaczęłam wieczorną kurację wzrostu endo no i dziś mi brzuch już nie dokucza więc jest dobrze. wisielczy humor jak na razie zażegnany więc i psycha lepiejpopiła ja wińska i poszalała na parkiecie w klubie oj fajnie było Maz juz chciał wracaca mi było wciaz mało wyluzowałam sie, tego mi było trzeba no iendo mam nadzieje wzmocniłam hahhaha Dziś cały dzien w wyrku spedzilismy z ksiazeczkami a Ty jak tam dziś??
dżoasia
progesteron zagęszcza krew więc pij duuużo wody a migreny to bardziej może na te paskudne zmiany pogody? mi od dupka zawsze zatrzymuje sie woda w organizmie, że aż puchnę - i w ciągu ok 5 dni potrafi mi przybyć 3kg...Hej dziewczyny, miałyście moze bóle głowy po duphastonie? Od tygodnia zażywam 2 razy dziennie i umieram mega migreny nie do opanowania. Zastanawiam sie czy to normalne...nawet juz rezonans głowy robiłam neurolog zlecil
no i super pracuj nad endo haha u nas dziś cały dzień lało więc nie chciało nam się ruszyć z wyrka ja nie moge się jutrzejszej wizyty doczekać az sie wywiem ile jajcoków.no to bajerancko i zazdraszczam tej niedzieli ja niestety kobieta pracująca w weekendy jestem i dziś w pracy. ale już zaczęłam wieczorną kurację wzrostu endo no i dziś mi brzuch już nie dokucza więc jest dobrze. wisielczy humor jak na razie zażegnany więc i psycha lepiej
reklama
dżoasia
czekam na Twoje wieści, liczę razem z Tobą na porządny wynik o której masz wizytę?no i super pracuj nad endo haha u nas dziś cały dzień lało więc nie chciało nam się ruszyć z wyrka ja nie moge się jutrzejszej wizyty doczekać az sie wywiem ile jajcoków.
Podziel się: