reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dziś niedziela więc kalendarza nie wrzuciłam. Jutro oczywiście go wstawie ! ;)
Dziś mam małego doła bo kolejna koleżanka właśnie urodziła ...mam nadzieję ze ten wisielczy humor szybko mi przejdzie .
Mimo popołudnia życzę Wam wszystkim udanej niedzieli :-) :)

reklama
Jesz parmenska?
Ja sie szczypalam ostatnio we wloskiej pizzerii bo zawsze bralam parmenska z rukola ale wiem ze nie mozna i nawet ze z pieca to sie obawialam wiec pepperoni wzielam..

A co do zup to tez jakos trraz caly czas robie i mam takie poczucie ze jak zjem zupe i potem po ok 2h drugie danie to na dluzej syta jestem
Jem bo można.
Najpierw tylko muszą ja zamrozić na 48 h poniżej 23 st .
Nie jej za to rukoli.....
Nie jjem żadnych owoców i warzyw których nie umyje ( w acze ;) spożywczym lub wyparze wrzątkiem)
Takie mam zalecenia zakazy i nakazy wydrukowane na 1 wizycie

Jem bo można.
Nie jjem żadnych owoców i warzyw których nie umyje ( w acze ;) spożywczym lub wyparze wrzątkiem)

Mi mowili, ze trzeba na 72h zamrozic.
A z tymi owocami i warzywami to prawda, tez mialam takie zalecenia, zeby listeriozy nie zlapac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, u mnie niestety nic dobrego. Właśnie przyjęli mnie na oddział. Podejrzenie pozamacicznej. Dostałam przed południem bóli brzucha, więc przyjechałam na izbę, a przy usg bardzo krwawiłam, jutro dodatkowe badania.[emoji22][emoji22][emoji22]

Jem bo można.
Serio? Bo ja rukole szponak i salaty to jem i jak kupuje te co pisze ze juz umyte to ich nie myje

reklama
Do góry