reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dziś niedziela więc kalendarza nie wrzuciłam. Jutro oczywiście go wstawie ! ;)
Dziś mam małego doła bo kolejna koleżanka właśnie urodziła ...mam nadzieję ze ten wisielczy humor szybko mi przejdzie .
Mimo popołudnia życzę Wam wszystkim udanej niedzieli :-) :)

reklama
Jesz parmenska?
Ja sie szczypalam ostatnio we wloskiej pizzerii bo zawsze bralam parmenska z rukola ale wiem ze nie mozna i nawet ze z pieca to sie obawialam wiec pepperoni wzielam..

A co do zup to tez jakos trraz caly czas robie i mam takie poczucie ze jak zjem zupe i potem po ok 2h drugie danie to na dluzej syta jestem
Jem bo można.
Najpierw tylko muszą ja zamrozić na 48 h poniżej 23 st .
Nie jej za to rukoli.....
Nie jjem żadnych owoców i warzyw których nie umyje ( w acze ;) spożywczym lub wyparze wrzątkiem)
Takie mam zalecenia zakazy i nakazy wydrukowane na 1 wizycie

Jem bo można.
Nie jjem żadnych owoców i warzyw których nie umyje ( w acze ;) spożywczym lub wyparze wrzątkiem)

Mi mowili, ze trzeba na 72h zamrozic.
A z tymi owocami i warzywami to prawda, tez mialam takie zalecenia, zeby listeriozy nie zlapac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, u mnie niestety nic dobrego. Właśnie przyjęli mnie na oddział. Podejrzenie pozamacicznej. Dostałam przed południem bóli brzucha, więc przyjechałam na izbę, a przy usg bardzo krwawiłam, jutro dodatkowe badania.[emoji22][emoji22][emoji22]

Jem bo można.
Serio? Bo ja rukole szponak i salaty to jem i jak kupuje te co pisze ze juz umyte to ich nie myje

reklama
Do góry