Ewunka
Fanka BB :)
No niestety...tylko z puszki albo wędzone
Znalazłam w Makro sardynki swierze całe
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety...tylko z puszki albo wędzone
Ja liściastych surowych nie jjem wcale .To znaczy myje wszystkie iwoce i warzywa oprocz szpinaku i rukoli bo je kupuje w paczkach i pisze tam ze juz sa umyte ale w takim razie i te bede jeszcze myla
Ja mialam tsh 0.2 przed transferemJa nie miałam żadnych wahań podczas stymulacji. Dopiero jak się okazało, że jestem w ciąży to TSH wyszło 6.6. A wynik 1.1 jest ok Moja pani dr mówiła mi, że już z dwóch opcji lepsza jest za niską wartość (nadczynnosc) niż za wysoka (niedoczynność) Tarczyca niestety ma to do siebie, że lubi się wahać
Anett jak tam po imprezce?no ja gdyby nie mój kochany tez juz bym oszalała
Nie nie mamy juz zarodkow. Mielismy 3. Pierwszy tranfer jednego zardka nieudany. Crio dwoch zarodkow udane [emoji173]Dziękuję :* cudownie że będzie akurat parka no i wybrałaś śliczne imionka A masz jeszcze zarodki ?
relanium tanio - ja płaciłam ok 11 zł, progesteron - zależy jaki - za dupka płaciłam ok 34zł, lutinus 110zł/21 tabl a żel crinone 15 dawek 200złNo tak, pamiętam że w sumie to miałyśmy chyba mieć transfer w podobnym terminie ale ja miałam ciągle przekładany i pamiętam że też byłaś z Gamety
A jak się czujesz ? oprócz tego że jesteś szczęśliwa
Relanium to przepisał dr sam z siebie czy poprosiłaś? i ile zapłaciłaś za te wszystkie leki ? chciałabym się jakoś przygotować na to co usłyszę w aptece
Znalazłam w Makro sardynki swierze całe
Tamiza co u Was? przyszła @? kiedy startujecie?Dziewczyny dziś niedziela więc kalendarza nie wrzuciłam. Jutro oczywiście go wstawie !
Dziś mam małego doła bo kolejna koleżanka właśnie urodziła ...mam nadzieję ze ten wisielczy humor szybko mi przejdzie .
Mimo popołudnia życzę Wam wszystkim udanej niedzieli
o nie kochana, bądź dzielna...Cześć dziewczyny, u mnie niestety nic dobrego. Właśnie przyjęli mnie na oddział. Podejrzenie pozamacicznej. Dostałam przed południem bóli brzucha, więc przyjechałam na izbę, a przy usg bardzo krwawiłam, jutro dodatkowe badania.[emoji22][emoji22][emoji22]
Ok 10 tyś Ale większość badań robiliśmy na własną rękę a po nieudanych transferach żadnego szukania przyczyny tylko kasa i kolejną stymulacjaA może pamiętasz ile Cię wyniosło in vitro u prof??? Bo ja z tego wszystkiego nawet nie zapytalam a myslisz ze to nie jest dobry lekarz ? Trochę mnie zmartwilas