reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja nie miałam żadnych wahań podczas stymulacji. Dopiero jak się okazało, że jestem w ciąży to TSH wyszło 6.6. A wynik 1.1 jest ok :) Moja pani dr mówiła mi, że już z dwóch opcji lepsza jest za niską wartość (nadczynnosc) niż za wysoka (niedoczynność) ;) Tarczyca niestety ma to do siebie, że lubi się wahać ;):(
Ja mialam tsh 0.2 przed transferem

No tak, pamiętam że w sumie to miałyśmy chyba mieć transfer w podobnym terminie ale ja miałam ciągle przekładany i pamiętam że też byłaś z Gamety ;)
A jak się czujesz ?:) oprócz tego że jesteś szczęśliwa :)
Relanium to przepisał dr sam z siebie czy poprosiłaś? i ile zapłaciłaś za te wszystkie leki ? chciałabym się jakoś przygotować na to co usłyszę w aptece :p
relanium tanio - ja płaciłam ok 11 zł, progesteron - zależy jaki - za dupka płaciłam ok 34zł, lutinus 110zł/21 tabl a żel crinone 15 dawek 200zł

Dziewczyny dziś niedziela więc kalendarza nie wrzuciłam. Jutro oczywiście go wstawie ! ;)
Dziś mam małego doła bo kolejna koleżanka właśnie urodziła ...mam nadzieję ze ten wisielczy humor szybko mi przejdzie .
Mimo popołudnia życzę Wam wszystkim udanej niedzieli :-) :)
Tamiza co u Was? przyszła @? kiedy startujecie? :)

Cześć dziewczyny, u mnie niestety nic dobrego. Właśnie przyjęli mnie na oddział. Podejrzenie pozamacicznej. Dostałam przed południem bóli brzucha, więc przyjechałam na izbę, a przy usg bardzo krwawiłam, jutro dodatkowe badania.[emoji22][emoji22][emoji22]
o nie :( kochana, bądź dzielna...

reklama
A może pamiętasz ile Cię wyniosło in vitro u prof??? Bo ja z tego wszystkiego nawet nie zapytalam :( a myslisz ze to nie jest dobry lekarz ? Trochę mnie zmartwilas :(
Ok 10 tyś Ale większość badań robiliśmy na własną rękę a po nieudanych transferach żadnego szukania przyczyny tylko kasa i kolejną stymulacja

Do góry