reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, u mnie niestety nic dobrego. Właśnie przyjęli mnie na oddział. Podejrzenie pozamacicznej. Dostałam przed południem bóli brzucha, więc przyjechałam na izbę, a przy usg bardzo krwawiłam, jutro dodatkowe badania.[emoji22][emoji22][emoji22]

Ale co wyszlo na usg?
Trzymam kciuki, zeby to nie byla pozamaciczna...
Trzymaj sie tam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie niestety nic dobrego. Właśnie przyjęli mnie na oddział. Podejrzenie pozamacicznej. Dostałam przed południem bóli brzucha, więc przyjechałam na izbę, a przy usg bardzo krwawiłam, jutro dodatkowe badania.[emoji22][emoji22][emoji22]

O niee
To takie silne te bóle, że aż na izbę?
Może to jakiś krwiaczek.
Trzymaj się Mery.

W usg wyszedł jak to nazwała ,,pseudo pecherzyk,, ale nie była pewna, ale było też dużo płynu w zatoce Daglasa i podejrzewa, że to może być to. Ból był taki ciągły i tępy. Zadzwoniłam do lekarza, do które miałam jutro iść i kazał się zgłosić na izbę.

W usg wyszedł jak to nazwała ,,pseudo pecherzyk,, ale nie była pewna, ale było też dużo płynu w zatoce Daglasa i podejrzewa, że to może być to. Ból był taki ciągły i tępy. Zadzwoniłam do lekarza, do które miałam jutro iść i kazał się zgłosić na izbę.
ile dni jestes po tranaferze?

Sorki już doczytałam wczesniej że ty naturalnie,będzie dobrze poczekaj na badania dokładnie może to nic powąznego jak piszesz czy już pewność ze pozamaciczna?

DziewcZyny czy za niska prolaktyna ma jakiś wpływ na zagniezdzenie się zarodka...na to żeby zajść w ciążę... czy to nie przeszkadza ??

reklama
Do góry