Dziewczyny czy Wy czujecie jajniki podczas stymulacji?
Ja to dwa ostatnie dni przed punkcją ledwo chodziłam. Czułam jakbym miała w brzuchu dwa balony z wodą, które w każdej chwili mogą pęknąć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy Wy czujecie jajniki podczas stymulacji?
Przepraszam nie czekaj nie nastawiaj sie.bo bedzie gorzej bolalo to wynik jednoznaczny niestety.Nie mam siły chciałabym wiedzieć co sie stało że tak dramatycznie spadło no normalnie nie mogę w to uwierzyć że po zamiatane jest tak mi szkoda tak mi ***** jest zle Ale jeszcze poczekam do poniedziałku może zdarzy sie cud
My zapłaciliśmy za wszystko 7000 zł. Ja uważam, że Prof. Wołczyński to bardzo dobry lekarz. Także nie martw się, będzie dobrze Trzymam kciuki!A może pamiętasz ile Cię wyniosło in vitro u prof??? Bo ja z tego wszystkiego nawet nie zapytalam a myslisz ze to nie jest dobry lekarz ? Trochę mnie zmartwilas
dzieki za odpowiedzi. ja zaczynam odczuwac je trochę - dzis 6 dzien stymulacji.Ja to dwa ostatnie dni przed punkcją ledwo chodziłam. Czułam jakbym miała w brzuchu dwa balony z wodą, które w każdej chwili mogą pęknąć.
Dziewczyny a kiedy zaczęły się u Was mdłości?
Ja też nie miałam!!!Ja ich nie miałam
Jakos 8-9tcDziewczyny a kiedy zaczęły się u Was mdłości?
Czasem hiperka jest nawet przy 3-4 komórkach. Ja też miałam ogromne bóle jajników po stymulacji. A beta hcg wzmaga hiperke...Nadal mnie ten jajnik nawala zrobię obiad i chyba pojadę nie będę czekała bo to chyba nic nie da to trochę nie możliwe aby 3 tygodnie bolał jajnik com ? Jak bylo pobranych tylko 5 komórek???