reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanie do dziewczyn które leczą się na tarczyce i biorą euthyrox. Miałyście może po stymulacji wahania tsh? Bo ja już nie daje rady czuję się tak koszmarnie jak przed leczeniem. Jak przystepowalam do procedury miałam tsh 1.1

Nie mam siły chciałabym wiedzieć co sie stało że tak dramatycznie spadło no normalnie nie mogę w to uwierzyć że po zamiatane jest tak mi szkoda tak mi ***** jest zle Ale jeszcze poczekam do poniedziałku może zdarzy sie cud
Przepraszam nie czekaj nie nastawiaj sie.bo bedzie gorzej bolalo to wynik jednoznaczny niestety.

Nadal mnie ten jajnik nawala zrobię obiad i chyba pojadę nie będę czekała bo to chyba nic nie da to trochę nie możliwe aby 3 tygodnie bolał jajnik com ? Jak bylo pobranych tylko 5 komórek???

reklama
Nadal mnie ten jajnik nawala zrobię obiad i chyba pojadę nie będę czekała bo to chyba nic nie da to trochę nie możliwe aby 3 tygodnie bolał jajnik com ? Jak bylo pobranych tylko 5 komórek???
Czasem hiperka jest nawet przy 3-4 komórkach. Ja też miałam ogromne bóle jajników po stymulacji. A beta hcg wzmaga hiperke...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry