reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nadal mnie ten jajnik nawala zrobię obiad i chyba pojadę nie będę czekała bo to chyba nic nie da to trochę nie możliwe aby 3 tygodnie bolał jajnik com ? Jak bylo pobranych tylko 5 komórek???
Mnie do dzisiaj boli jajnik a byly pobrane tylko 4
Co prawda od kilku dni bol jakby slabnie ale byly dni ze lezalam z nogami na scianie non stop (moze sprobuj sie polozyc i nogi o sciane oprzec)

Ostatnia edycja:
reklama
Mam pytanie do dziewczyn które leczą się na tarczyce i biorą euthyrox. Miałyście może po stymulacji wahania tsh? Bo ja już nie daje rady czuję się tak koszmarnie jak przed leczeniem. Jak przystepowalam do procedury miałam tsh 1.1

Jak I przed tak i w czasie ciazy bralam levothyroxine 50 potem 100 bo tsh skakal od 3.4 do 1.9przed transferem tak i w czasie ciazy I teraz Po porodzie zas 2.6
W pt ide Po leki znow
Cala ciaze bralam lek na thyroid

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mialam crio transfer w 19dc dwoch 5 diowych blastek w lodzkiej gamecie [emoji5]
Bralam estrofem od 2dc a na wizycie kontrolnej w 13dc lekarz rozpisal reszte lekow encorton, relanium, fraxiparine, duphaston i crinone. I od tej wizyty mialam juz brac te wszystkie leki lacznie z estrofenem.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak, pamiętam że w sumie to miałyśmy chyba mieć transfer w podobnym terminie ale ja miałam ciągle przekładany i pamiętam że też byłaś z Gamety ;)
A jak się czujesz ?:) oprócz tego że jesteś szczęśliwa :)
Relanium to przepisał dr sam z siebie czy poprosiłaś? i ile zapłaciłaś za te wszystkie leki ? chciałabym się jakoś przygotować na to co usłyszę w aptece :p

Nie mam siły chciałabym wiedzieć co sie stało że tak dramatycznie spadło no normalnie nie mogę w to uwierzyć że po zamiatane jest tak mi szkoda tak mi ***** jest zle Ale jeszcze poczekam do poniedziałku może zdarzy sie cud
Rozumiem żal...strasznie mi przykro i wiem że żadne słowa teraz Cię nie pocieszą... Powiem jedynie to żebyś walczyła dalej bo warto! Warto walczyć o swoje szczęście.

No tak, pamiętam że w sumie to miałyśmy chyba mieć transfer w podobnym terminie ale ja miałam ciągle przekładany i pamiętam że też byłaś z Gamety ;)
A jak się czujesz ?:) oprócz tego że jesteś szczęśliwa :)
Relanium to przepisał dr sam z siebie czy poprosiłaś? i ile zapłaciłaś za te wszystkie leki ? chciałabym się jakoś przygotować na to co usłyszę w aptece :p
Lekarz sam zapisal. Tak wlasnie chyba tak mialo byc ze w podobnych terminach mialysmy miec transfer. Oj czuje sie bardzo dobrze wszystkie nieprzyjemne objawy ciazy minely teraz jestesmy na etapie kompletowania pomalu wyprawki i czekamy na Oliwie i Filipa [emoji173] trzymam kciuki za Twoj transfer [emoji110] [emoji4]
A za leki cos kolo 400 zl placilam.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jadlam normalnie. Nawet zdazalo mi sie grzeszyc hamburgerem albo fanta (przez cala ciaze mialam meeeega ochote, mimo ze normalnie nie pije)
emoji4.png

Kawe tez zdazylo mi sie wypic, ale sporadycznie, bo ogolnie nie lubie, choc w ciazy rzecz jasna mi sie chcialo
emoji12.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszych 3 miesiącach cola to było lekarstwo na mdłości :).
Odkąd Marcelina pozwala pije kawę co dzień bo lubiłam i lubię. Jjem wszystko co zawsze zaczynam śniadaniem tost oliwa pomidor szynka parmeńska :)
Bardzo lubię krewetki kalamary smażone sardynki ( tego przed ciąża nie lubiłam)
I zupa zawsze musi być zupa mimo 40 st upału zupa musi być :laugh2:
:D

Hej dzisiaj hmmm leze jeszcze w luzku narazie nie płakałam a jak sie czuje jak by ktoś mnie skopal tak ostro podniose się Ale jutro znowu ta krew i jak ten wynik zobaczę znowu będzie rozpacz wiem ze już dobrze nie będzie z tym co jest boli mnie bardzo brzuch ten jajnik tam mnie nawala ze rady ze sobą nie daje
Pamiętaj, że świat się nie kończy. Próbujcie dalej. Każda z nas tutaj przeszła drogę przez mękę, ale warto. Trzymam mocno kciuki[emoji9]

reklama
Do góry