reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W pierwszych 3 miesiącach cola to było lekarstwo na mdłości :).
Odkąd Marcelina pozwala pije kawę co dzień bo lubiłam i lubię. Jjem wszystko co zawsze zaczynam śniadaniem tost oliwa pomidor szynka parmeńska :)
Bardzo lubię krewetki kalamary smażone sardynki ( tego przed ciąża nie lubiłam)
I zupa zawsze musi być zupa mimo 40 st upału zupa musi być :laugh2:
:D

Mniam...smażone sardynki :yes: Uwielbiam. Szkoda że Pl niedostępne :hmm:

Super, bardzo się cieszę, torbiel się zmniejsza?

Wiesz chyba tak... progesteron mi bardzo spadł.. . W piątek dostałam mocniejszego krwawienia takiego jak normalny okres więc do dnia dzisiejszego mam @.... lekarz mówił ze tak miało być..... no martwiłam się że zamiast koniec okresu to dostałam mocniejszego krwawienia...ale to właśnie wynik spadku prpgesteonu więc myślę ze torbiel się zmniejszyła.....

W pierwszych 3 miesiącach cola to było lekarstwo na mdłości :).
Odkąd Marcelina pozwala pije kawę co dzień bo lubiłam i lubię. Jjem wszystko co zawsze zaczynam śniadaniem tost oliwa pomidor szynka parmeńska :)
Bardzo lubię krewetki kalamary smażone sardynki ( tego przed ciąża nie lubiłam)
I zupa zawsze musi być zupa mimo 40 st upału zupa musi być :laugh2:
:D
Jesz parmenska?
Ja sie szczypalam ostatnio we wloskiej pizzerii bo zawsze bralam parmenska z rukola ale wiem ze nie mozna i nawet ze z pieca to sie obawialam wiec pepperoni wzielam..

A co do zup to tez jakos trraz caly czas robie i mam takie poczucie ze jak zjem zupe i potem po ok 2h drugie danie to na dluzej syta jestem

Wiesz chyba tak... progesteron mi bardzo spadł.. . W piątek dostałam mocniejszego krwawienia takiego jak normalny okres więc do dnia dzisiejszego mam @.... lekarz mówił ze tak miało być..... no martwiłam się że zamiast koniec okresu to dostałam mocniejszego krwawienia...ale to właśnie wynik spadku prpgesteonu więc myślę ze torbiel się zmniejszyła.....
Bardzo się cieszę, ze Ci się udało. Ja musiałam uciec na pare dni, wiec trochę nie w temacie jestem. Ale już wracam dobre tory. I wracam do pozytywnego myślenia, ze tak miało być.

reklama
Do góry