dzieki za odpowiedzi. ja zaczynam odczuwac je trochę - dzis 6 dzien stymulacji.
Powodzenia ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki za odpowiedzi. ja zaczynam odczuwac je trochę - dzis 6 dzien stymulacji.
PrYkro mi bardzo. Trzymaj się kochanaDziewczyny nie bedzie mnie troche... tata umarl i nie mam juz wcale glowy na forum. Wroce, ale nie wiem kiedy. TRZYMAM ZA.WAS KCIUKI!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, bardzo się cieszę, torbiel się zmniejsza?DziewcZyny ja juz po wizycie..... progesteron spadł i działamy dalej...... Ale sie cieszę.. .. od dziś menopur i puregonI cały czas gonapeptyl 25 sierpnia kolejna wizyta
dziękujęPowodzenia ☺
W pierwszych 3 miesiącach cola to było lekarstwo na mdłości .
Odkąd Marcelina pozwala pije kawę co dzień bo lubiłam i lubię. Jjem wszystko co zawsze zaczynam śniadaniem tost oliwa pomidor szynka parmeńska
Bardzo lubię krewetki kalamary smażone sardynki ( tego przed ciąża nie lubiłam)
I zupa zawsze musi być zupa mimo 40 st upału zupa musi być
Super, bardzo się cieszę, torbiel się zmniejsza?
Jedz to bedziesz spokojniejsza.A myślicie abym pojechała do szpitala sprawdzić co jest grane ?? Czy to nie potrzebne
Jesz parmenska?W pierwszych 3 miesiącach cola to było lekarstwo na mdłości .
Odkąd Marcelina pozwala pije kawę co dzień bo lubiłam i lubię. Jjem wszystko co zawsze zaczynam śniadaniem tost oliwa pomidor szynka parmeńska
Bardzo lubię krewetki kalamary smażone sardynki ( tego przed ciąża nie lubiłam)
I zupa zawsze musi być zupa mimo 40 st upału zupa musi być
Bardzo się cieszę, ze Ci się udało. Ja musiałam uciec na pare dni, wiec trochę nie w temacie jestem. Ale już wracam dobre tory. I wracam do pozytywnego myślenia, ze tak miało być.Wiesz chyba tak... progesteron mi bardzo spadł.. . W piątek dostałam mocniejszego krwawienia takiego jak normalny okres więc do dnia dzisiejszego mam @.... lekarz mówił ze tak miało być..... no martwiłam się że zamiast koniec okresu to dostałam mocniejszego krwawienia...ale to właśnie wynik spadku prpgesteonu więc myślę ze torbiel się zmniejszyła.....
Już się nie mogę doczekać tego wszystkiego od jutra drugie zastrzyki zaczynam i w niedzielę wizyta nareszcie !My zapłaciliśmy za wszystko 7000 zł. Ja uważam, że Prof. Wołczyński to bardzo dobry lekarz. Także nie martw się, będzie dobrze Trzymam kciuki!